I love myself...

De senaste dagarna har ju varit lite lätt kaosartade vad gäller känslor, tankar & önskningar - har känt mig helt lost & oförmögen att tänka. Sooo, för att få lite fokus på 'tiden innan' & vem jag verkligen är satt jag nyss & läste igenom lite tidigare inlägg. Så kommer jag till den 3:e mars & läser detta:

'Nu ska jag erkänna något som jag knappt vill kännas vid själv...det är rätt skönt att Rob är i Colorado. Det känns hemskt att skriva det, men så är det...'

Föraning...? Anyway, detta betyder att det finns hopp i all ledsamhet & sorg för jag vet att jag kommer att klara mig! Trots att han är äventyraren som reser runt över hela världen, fältarbetar, klättrar & bryter av armar på rånare i mörka gränder, så är jag starkare! Bara för att jag är liten & blond, ser ut som Lady Penelope & alltid sportar högklackat så innebär inte det att jag är vän & oförmögen att ta hand om mig själv. Jag ruskas om då & då, förlorar balansen & faller, men jag är en katt - jag landar på fötterna, & I do it quite gracefully, dammit!  

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Well I must say it's nice to hear you back on track! Det är nog enda sättet, att kasta sig tillbaka på fötter. Det här är säkert en av alla de saker du kommer se tillbaka på om några år, och inse att de gjort dig så mycket starkare och mer självständig. I am rooting for you :)

2008-03-10 @ 18:58:28
Postat av: Maja

Det är ju sådär det är. Minns att jag hade det som "motto" på min blogg för ett bra tag sedan. Styrka kommer inte från att vinna. Din kamp utvecklar din styrka. När du går igenom svårigheter och beslutar att inte ge upp. Det är styrka.

2008-03-10 @ 19:24:05
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Mamma

Kan jag nå dig per telefon, inte institutionens automatiska babblare?

2008-03-10 @ 19:53:04
Postat av: Ida

Marielle - Well, jag vet att det kommer att ga bra eftersom jag har varit i en lite liknande situation innan. Den erfarenheten ar guld vard just nu, fast det kommer att bli tuft.

Maja - Motgangar ar nagot som man behover, det ar jag helt saker pa - sedan ar det naturligtvis olika hur man hanterar dem...

Ma - Jag har varit ivag & printat ut artiklar, ar tillbaka nu sa det ar bara att sla en signal!

2008-03-10 @ 20:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0