Märkligt...

Visst är det konstigt att man kan bo i en stad utan att ha sett en hel massa saker, utan att ha gjort något av alla de möjligheter som finns runt omkring en? R skickade mig nämligen denna bilden från när han var uppe i CN-tower (jobbade den dagen så jag kunde inte följa med) & jag insåg att jag fortfarande inte har åkt upp dit! Vilket är helt vansinnig med tanke på att jag har varit här sedan september!


image355

Sooo, jag tror att jag måste ta till samma trick som darling Sandra & jag körde med hemma i Lse - sightsing! Jepp, det får helt enkelt bli ett litet helgprojekt för mig, att dra runt i Toronto & upptäcka nya kvarter, nya museum/affärer/pubar & tokigheter! För även om jag älskar the Annex (min lilla bit av Toronto) så skadar det ju inte direkt att ge sig ut på äventyr lite då & då!

Kommentarer
Postat av: Jo

Det var därför jag älskade att bo i London. Att man vissa dagar kunde sätta sig på en ny buss o se var man hamnade, eller ta en ny väg på sin promenad. Inte lika spännande i Lund...

2008-03-17 @ 22:36:14
Postat av: Ida

For mig blir det ju dessutom varsta projektet eftersom jag helt & hallet saknar lokalsinne! Sure, inte lika latt i Lund, MEN vi lyckades gora en heldag i Lse...den du! :)

2008-03-17 @ 23:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0