Om ändå...

Vad jag önskar att jag på något sätt hade kunnat vrida tillbaka tiden & ordnat allt till det bättre! Fast det är väl så livet är, det finns ingen 'Undo'-knapp, man får helt enkelt ta det som det kommer. Men just nu gör det bara ont att se vilket skick Rob är i... Vart tog han vägen, & hur kunde det gå så snabbt? Har skrivit ut min lunta med artiklar/min lilla boj till det som jag tycker om & det som jag alltid kommer att kämpa vidare för & nu ska jag knata tillbaka till huset. Har kommit på att Rob nog behöver något lite stadigare att äta, tänker biff med stekt lök & potatismos + sås. Det var vad darling Jo såg till att jag fick i mig när jag hade problem med mina visdomständer, så jag hoppas att det fungerar. Kan inte göra så mkt åt Robs mentala kaos just nu, men jag ska åtminstonne försöka göra något åt 'näringsbristbiten'! Pudding, pudding ska jag också köpa...det måste man väl gilla om man kommer från UK? 

Kommentarer
Postat av: Ma

Om han är opererad i munnen bör han undvika fast föda i några dagar för att underlätta läkningen. Men det måste gå bra med näringsdryck, soppa, yogurth, glass, mjuka puddingar och dyligt.
Men hur kunde "pojken" gå ner så rejält?
Kram på Dig.

2008-03-18 @ 21:57:04
Postat av: Maja

Att gå ner sig rejält tar aldrig kort tid, däremot kan det mentala kaoset pågå inom en lääääänge utan att man törs visa det för någon, vilket i slutändan slutar i katastrof. I slutändan rasar man på några sekunder ner till botten. Jag känner med honom, för jag har varit där själv.

2008-03-19 @ 07:03:42
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Åsa

De flesta människor krisar hårt några gånger under sin livstid. Det är överjävligt men det tvingar också fram förändring och beslut. Det är bättre att krisa hårt än att ha en outhärdlig situation en längre tid, man får en chans att göra upp med sig själv.

Vänner och familj kan underlätta väldigt mycket under den tid. Man kan hjälpa till med infrastruktur (mat och sånt), lyssna och agera bollplank (även om man inte fattar något, eller allt är uppenbart eller det bara är upprepningar), uttrycka sin kärlek (alltid bra att höra) osv. Ren palliativ vård, men det betyder mycket.

I slutändan måste dock individen genom sitt helvete själv, men det kan bli bra, det kan leda till något positivt och konstruktivt. Krisen är hemsk men betyder också förandring. Det finns möjligheter där.

Det kan vara en idé att om du har diskussioner med Rob, om han pratar med dig, att du påpekar för honom att han är fri. Han har valmöjligheter, allt är inte nödvändigtvis kört. Det kanske inte gör saken lättare, men det är en viktig faktor.

Stora kramar på dig,

Åsa

2008-03-19 @ 09:08:58
Postat av: Maja

Asså gumsan, hur söt är du egentligen?! Shit va chockad jag blev. Du är självklart helt bäst. :D

2008-03-19 @ 12:19:50
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Jo

Jag hoppas att det här ger honom lite perspektiv på saker o ting... Du är en fantastisk vän och jag saknar dig jättemycket.
Puss!

2008-03-19 @ 16:08:23
Postat av: Ida

Ma - Det gick bra med maten som jag lagade igar, ska forsoka komma pa nagon ny 'mjukmat' till ikvall bara!

Maja - Som du sager, det har nog pagatt ett tag - bara det att han har gomt det inom sig. Hoppas att allt kommer att bli battre nu, men ska jag vara arlig sa tror jag att det kommer att ga nedat annu ett tag.

Åsa - Jag forsoker, problemet ar att rent akademiskt sa ar han ratt brand, det ar nagot som vi bada vet om & som ar svart att berora... Men som du sager, det ar viktigt att forsoka underlatta sa mkt som man kan, & jag gor mitt absolut basta for att han ska kunna se lite gladje i tillvaron!

Maja - Ah, men da har jag lyckats da, man maste nog skakas om lite da & da, fast pa ett positivt satt! :)

Jo - Jag hoppas det med, det har iaf gett mig lite perspektiv! Tack! & dito & dito! Puss!

2008-03-19 @ 16:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0