Eländig...

Min lunch var äcklig, sjukt äcklig. Vet inte riktigt varför, bestod typ av samma saker som den alltid gör (men orka att ha fantasi på morgonen)... Anyway, för att försöka muntra upp mig lite/i behov av mer tröst knölade jag i mig mitt mellanmåls äpple också. Nu har jag noll & inget mer att äta tills jag kommer hem ikväll & jag mår galet illa eftersom jag fått i mig för mkt. Helt & hållet självförvållat, men synd det tycker jag iaf om mig själv. Suck, nu blir det till att gå ner & konfrontera Lynn. Jag känner mig som en enveckas kattunge som ställs inför en ångvält. 

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej vännen! Ursäkta min extrema frånvaro men datorn är totalt död! Herregud. Jag hade ju planerat min arbetslöshet efter den :P

Hur är allting med dig? Har tänkt på dig en hel del minsann. Kramar!

2008-05-16 @ 19:12:33
Postat av: Ida

Whiii! Du ar tillbaka! Har funderat sa mkt pa vart du tog vagen! Det ar bra, aven om jag kanner mig lite latt despo idag pga UofT's mardroms administration... Var valbehovligt att fa aka ned till Mexico & tillbringa lite tid borta fran Toronto & allt har. Men nu ar jag superglad over att vara tillbaka, alskar ju denna staden trots allt!

Arbetslos? Jag trodde att du mest skulle dra ned pa antalet timmar pa banken. Vet du vad du ska gora nu? & jag haller tummarna for att datorn skarper till sig, vill inte forlora kontakten igen! Kram!

2008-05-16 @ 19:24:15
Postat av: joel

Jävla trist det låter du.. om det är någon tröst så hittade jag just en snorkråka på tv-kontrollen..

undrar hur man vet om den tillhör e korean eller australiensare..

2008-05-17 @ 05:25:58
URL: http://joelsunderbara.blogg.se
Postat av: Maja

Nej jag är inte arbetslös hela tiden. Jobbar två timmar i veckan, så på det sättet är det ju lite grönt. Men jag har ändå en heeeel massa tid att spendera framför datorn som nu inte går. Stackars mig. :P Usch vilket i-landsproblem!

Härligt att höra att du har det bra! Är det nån som förtjänar det så är det du. Och vem vill inte åka ner till mexiko bara sådär.

2008-05-17 @ 17:16:28
Postat av: Ida

Joel - Tack, andras elande hjalper alltid! Nationaliten kan jag desvarre inte hjalpa dig med... Men jag ar saker pa att du kan lista ut det genom diverse test, typ densitet, konsistens...

Maja - Bra att du har lite jobb kvar, tror att det ar viktigt att komma ut & traffa folk! & sedan ar det ju en bra tid pa aret att ha lite ledigt - sa ut i solen!

Nej, bortskamd ar vad jag ar...& anda sa har jag mina dagar da allt bara kanns overmaktigt...

2008-05-20 @ 01:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0