& från...

en underbar lördag (fick bla komplimanger för min klädstil från två olika designers som var på festen!) gick jag till en missärdålig söndag. Vilket är förklaringen till den senaste bloggfrånvaron. Gårdagen var den värsta dagen på länge. Lite är det väl så - flyger man högt faller man hårt. & så blir jag så arg på mig - för att jag gör detta mot mig själv, för att jag inte har kontroll... Idag känns det som vanligt marginellt bättre, speciellt eftersom jag sovit som en död ca 12 timmar i natt, men...oh vad jag önskar att detta var sista gången... 

Kommentarer
Postat av: mgs

poor baby, skönt att du fått sova ut ändå, det är så mysigt. De två sista veckorna här i lse har för mig sugit pung skolmässigt. Ring mig IKVÄLL!

2008-05-20 @ 01:06:19
Postat av: Ida

Um, igar var det verkligen poor baby - hade sa behovt en kram! Men som sagt, sova har gjort jattemkt! Iiik inte suga pung nu, sa lite kvar - kampa, kampa!

Ringer imorgon, oki? For sent nu (for visst ar den typ 2 pa natten hos er? & om det ar fallet - va fxn unge, i sang omedelbumms!)

2008-05-20 @ 01:46:09
Postat av: Jo

Älskade vännen, jag hade en jättejobbig söndag också... Den ordnade dock upp sig efter att jag krupit upp på korr till snälla människor :) Skönt att höra att du mår bättre nu.
Puss!

2008-05-20 @ 09:33:41
Postat av: Ida

& pa nagot sjukt satt kanns det battre att lasa att du ocksa madde uselt! Lite sa som nar jag & Vivi alltid tajmade in vara katastrofala perioder! :)

I vilket fall, skont att du har folk kring dig som du kan lita pa & som tar hand om dig! Fast jag onskar att jag var dar & kunde knola i dig lite nagot nytt chokladexperiment! Kraam!

2008-05-20 @ 17:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0