I like...

Jag gillar test, spelar inte så stor roll vad de handlar om - finns de där vill jag göra dem! Favorittestet so far var när familjen (undantaget Pa som betackade sig för sådant trams) checkade vilka personlighetsstörningar vi led av. Moi är tvångsneurotisk - det känner jag mig bekväm med. :) Dagens lilla 'är du en optimist'  test hittade jag på SVDs hemsida, & faktum är att jag är rätt nöjd med resultatet. Sure, jag gnäller typ konstant nu för tiden, men jag inbillar mig att jag oftast försöker ha lite glimten i ögat till allt som händer (alternativt så hemfaller jag till Yoga/hippi värderingar när det är riktigt illa)... 
 

Du är inte alltid optimist, men din optimistiska sida tar ofta över. Du är ganska realistisk och ser för det mesta saker för vad de är. Denna inställning till livet lönar sig, både i ditt privatliv och professionellt. Ditt sätt att se på livet ger dig inte bara mer energi, det gör också att du kan mobilisera dina krafter och fortsätta kämpa när du upplever motgång. Du ska uppskatta och vårda den här sidan hos dig själv, den är en av dina styrkor.


Kommentarer
Postat av: TBO

Vilken adress?!

2008-05-20 @ 21:18:30
URL: http://misssmor.blogg.se
Postat av: Ida

TBO?

Gick in pa Svd (www.svd.se) & hittade det dar under personlighetstest:

http://persontester.svd.se

2008-05-20 @ 21:33:06
Postat av: Jo

Fick samma som du starling =)

2008-05-21 @ 08:39:46
Postat av: TBO

Det är ju jag som är jag, Maja alltså. TBO kommer från den förra bakgrunden jag hade där det stod the best ones. Jag smyger lite ibland. :P

2008-05-21 @ 09:09:00
URL: http://misssmor.blogg.se
Postat av: Ma

Vi far till farmor nu på fredag. Kan du säga vad du vill ha dit till Toronto, ang böcker, kläder och skor, så jag vet vad skall med, för att skickas vidare till dig.

2008-05-21 @ 11:45:57
Postat av: Ida

Jo - Men super darling! Se, vi kommer att komma saaaa bra overens i vart krakslott! ;)

Maja - Oki! Gillar 'the best ones' men tanker anda anvanda mig av Maja!

Ma - Beslutsangest! Oki, jag vill ha mina pyttiga shorts & mina bronsfargade sandaletter fran brasilien...Eeeh, mina gula ballerinor i skinn, kursbocker (checka vad som finns kvar sa att jag kan bestamma mig for om de ar vettigt att skicka dem eller inte)... Oh, mina roda satinpumps med strassbrocher & mina jeans fran monki med hog midja! Kan inte komma pa nagot mer just nu, har lite for dalig koll pa vad jag har & inte har... Fast om det rymms kan ni alltid knola ned en springform! Kraam!

2008-05-21 @ 17:19:27
Postat av: ma

Kisby är anskaffad. HR finns inte på Ålens att köpa. Citronpeppar fixar jag också. Jag skall kolla kurslitteraturen så får du avgöra vad är vettigt att skickas över Atilanten.
Kram

2008-05-21 @ 17:50:25
Postat av: sQ

Hehe, jag med. Och visste inte att fett ego skulle ge så goda vitsord:
"Ditt resultat antyder att du har väldigt god självkänsla. Att du värdesätter dig själv återspeglas i ditt privatliv, dina relationer och i din karriär. Du utstrålar självförtroende och vågar satsa helhjärtat på saker. Din goda självkänsla gör troligen att du hanterar stress bra och att du över huvud taget mår bra. Uppskatta och vårda den här egenskapen för den kommer att ta dig långt i livet. Bra jobbat!"
*skratt*

2008-05-21 @ 17:53:26
Postat av: Ida

Ma - WHAT?! Men da far ni inte skicka paketet! Jag maste ha HR! Sa ni far vanta tills ni aker in till Umea nasta gang & kopa det pa Kicks dar ist! & hur kan de avskaffa Kisby? Hata Lse, hata!

Sussie Q! - Of course darling! Enorma egon ar nagot som vi alla borde jobba pa & varda omt! :)

2008-05-21 @ 18:05:19
Postat av: Sandra

Hej! Ser att du/ni söker efter något som kanske finns i Umeå?! Vill du ha hjälp, ska jag se om jag hittar det? Kram

2008-05-21 @ 22:24:16
Postat av: Ida

Vad gullig du ar! Mitt i-lands problem bestar i att min concealer fran HR (Helena Rubentstein) i det narmaste ar helt slut, & det gar av nagon anledning inte langre att fa tag pa det market har i Canada. Fast jag ska hora med mamma forst nar de aker in nasta gang, lattare sa att du inte behover lagga ut pengar etc. Kramar i massor!

2008-05-21 @ 23:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0