Illa ute?

Oki, moi lyssnar ju bara på Torontos klassiska radiostation & lever ett TV-löst liv = hänger inte alltid riktigt med helt & hållet... Men efter kära brors senaste kommentarer: 

'Ida! Nu är det väl upplopp i hela Canada? Ett dommarbeslut som kan debateras och Ryssland vinner VM Guld!? Jag vill ha en första hands beskrivning när de första ryssättade medborgare sätts i koncentrationsläger'


'Men hallå, Canada in riot!? Ryssland tog hem VM i hockey!? Någon uppståndelse måste ha skett'


Har moi checkat runt lite på nätet - & dömde en svensk dommare bort Canada? För isf tror jag att jag tillfälligt ska anamma en annan nationalitet... Finland kommer sådär lite osökt upp. Fast å andra sidan, om jag beslutar mig för att tillfälligt bli finsk kan det hända att Pa förskjuter mig helt & fullständigt ur familjen (för visst vann Finland över Sverige i bronsmatchen?)... Sure, jag har ju alltid Ma's sida kvar - men eftersom jag inte pratar finska vill jag gärna behålla kontakten med den svenska sidan av familjen. Hm, oavsett vad jag beslutar mig för så blir det till att fetignorera att morfars släkt har anknytning till Ryssland. Känner inte något större behov av att bli stenad, inte min typ av kink! :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej. Såg finalen. Dommarna var från början väldigt canada vänligt och lät flera utvisningar vara för Canadas del. Men i förlägningen var det en utvisning som var rätt då Canadas spelare skickade upp pucken på läktaren. Jag är dock nöjd över att Ryssland vann. På nått sätt sitter "heja på Ryssland" kvar :)Sen så förlorande Sverige över Canada med... ;P Vet du hur det blir i sommar? Kommer du hem något? Kram

2008-05-20 @ 11:04:15
Postat av: Ida

Um jag vet...kommer vi nagonsin att komma over det? :) Tror att det mojligen kan ha nagot med nationalsangen att gora ocksa, finns inget annat land som ens ar i narheten! Anyway, ligger nog lite lagt ett tag till iaf! :)

Nope, allting hanger i luften. Beror helt & hallet pa min nar jag kan presentera min master & pa nar min PhD drar igang pa riktigt... Kraam!

2008-05-20 @ 17:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0