Ledig dag...

Ledig dag pa universietet... Vilket innebar att moi inte behovde infinna sig dar foran vid 10 snaret! Har nu kommit till det stadiet att jag ar helt betrodd med att manovrera SEMen pa egen hand = var typ den enda sjalen pa hela universitetsomradet. Vilket jag skam a sagandes utnyttjade till att ta en tva, tre, solpauser... :) Underbart att bara sitta pa en solig flack, med en flaska vatten, nar ens solklanning blaser upp som en ballong runt omkring en!

Inte utan att det kanns lite tungt att behova lamna La Paz for Montreal pa tisdag. A andra sidan ska det bli underbart att fa krama om alla fantasktiska nar jag kommer tillbaka till Toronto! Flirta med Paul, klattra med Jamie, krama Byth & Vik, luncha med Laura, dricka vin med Isolde... Listan kan goras lang! Nagon som jag daremot inte ser fram emot att traffa ar var institutionssekreterare (Lynn), hon har terroriserat mig med mail angaende min PhD-ansokan sedan jag kom hit. Vi har nu natt den punkten att Jorg har forklarat att hon ar vansinnig & att han tanker tala om det for henne det forsta han for mandag morgon... Inte bra. Soooo, for tillfallet fortranger jag det faktum att hon existerar!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon :)
Ha en bra dag.

2008-05-02 @ 08:37:25
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: ma

Är det Lynn Slotkin (?) som vaknat till, i ditt liv, igen? Visst fann du ett bra sätt att bemöta henne?
Så ni är snart klara med La Paz. Du kommer säkert att återvända dit...
Ha det! (som norrmännen säger)

2008-05-02 @ 09:18:45
Postat av: Ida

Sanna - Tack! Fast idag har det varit supermkt 'tiden star stilla for att det ar fredag & jag ar trott pa att jobba!' :)

Ma - Naturligtvis ar det institutionssekrateraren fran helvetet som ar i farten igen - & nej, det finns typ inget satt att tackla henne pa. Mojligtvis en dunke bensin & en tandare da... Hoppas ocksa pa lite sma turer hit i fortsattningen! Aven fast jag vill se massa nya platser ocksa! :) Kraam!

2008-05-03 @ 05:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0