Men varför rubriken skriker JO!

Killen heter alltså Martin (?!) & DU hade blivit kär i honom på två, två, sekunder! Jag lovar! Inte bara för att du är typ Queen of Hang Ups (I'm the Emperess of Complications), utan för att han är genuint supertrevlig, jätterolig, smart (PhD i statistik, här för ett halvår), snygg & han kommer från Liiinköping! Seriöst, hade jag fått handplocka en kille åt dig så hade jag valt honom utan att blinka! & det inkluderar typ alla - Orlando Bloom, Mr Kennedy...alla!


Naturligtvis har han flickvän hemma i Sverige, så är det när det är för bra för att vara sant. Hepp jepp. Å andra sidan, eftersom jag inte behöver vänta på att du ska packa ihop dina prylar & flyga hit för tvångsgifte så har jag ju en till att skojflörta med! Finns inget ont som inte har något gott med sig! ;) Puss Fab!


Kommentarer
Postat av: Jo

Ännu mer hahaha! Erkänner anklagelsen att jag är Queen of hangups =) Ja, han låter ju trevlig o det är ju bra att du har fler att få flörta med ;)

2008-05-31 @ 18:41:15
Postat av: sQ

Oh god... =)

2008-06-01 @ 20:50:12
Postat av: Ida

Jo - I know! Man kan aaaaldrig fa for manga att florta med, kom ihag det! ;)

sQ - So, nu maste du valja din titel!

2008-06-02 @ 21:34:46
Postat av: Mariélle

Jag har hört rykten om en ny gitarr och en telefon av er farmor i studentpresent. Han har ju nyligen fått en Ipod, så det enda jag kan komma på han inte har är en kamera. Dessutom fick han mer eller mindre psykbryt när pappa fick Tarantinoboxen av mig och Anna, så det är ju också något han skulle uppskatta. En klocka skulle också kunna vara roligt, om han inte var så besatt av den han redan har. :)

2008-06-05 @ 09:12:52
URL: http://mariellenorback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0