Not only me!

Oki, da & da forvandlas jag till en femaring. Detta innebar att jag jagar ankor med flaxande armar, hoppskuttar fram & skrattar at totalt olampliga saker. Efter en mindre lyckad incident pa botaniska foreningens arsmote i Lund for nagot ar sedan har jag bitit mig i lappen sa att jag dragit blod sa fort jag sett nagonting som resulterat i associationer mindre lampade for finare sociala sammanhang. & jag har lyckats relativt bra, fram till idag... At middag nere pa en supermysig restaurang vid kajen & bestallde in kycklig & avokadosallad. Vilket resulterade i att jag fick in en salladsbadd med tva avokadohalvor pa. Ovanpa dessa tva halvor hade sedan tva runda kullar av kycklingsallad byggt upp & som en sista liten touch hade kocken placerat ut en gron oliv pa vardera hog. Satt bara & glodde. Jorg stirrade ocksa pa min tallrik, sedan sa han 'Du kan fa en bit tomat av mig som mun, sa ser det precis ut som en gubbe!'. Kande hur det borjade rycka i mungiporna pa mig & rakade sedan mota Maras blick, vilket resulterade i att vi bada simultansprutade ut Margaritha over bordet... Roligast var dock att Jorg inte begrep vad det var som var sa roligt! & sa sager de att killar bara tanker pa en enda sak... ;)

Kommentarer
Postat av: ma

Angående ankor, så har MammaAnka återkommit, till Tottes förtjusning. Rolig historia, det där med Jörgs "gubbe".

Nu har pappa kommit iväg till APA-mötet.
Kram

2008-05-02 @ 09:09:10
Postat av: ma

PappaAnkas återkomst också noterad till 080502.

2008-05-02 @ 13:30:13
Postat av: Ida

Naaah, ar de tillbaka! Vad sott! Forstar att Totte finner det mkt underhallande! :)

Skont att han kom ivag tillslut - vilken superotur!

Kram!

2008-05-02 @ 16:49:37
Postat av: Jo

Ohh, har glömt berätta att Johanna o Jesper skaffat en till katt som också heter Totte =) Han ser mkt ut som the original men är korthårig. Han verkar också ha lite av samma temperament, lika gosig o så =)
Skickar en liten hälsning till Leila och Magnus att ni kanske kan gosa lite med Totte åt mig, saknar den galna katten =)

2008-05-02 @ 17:16:41
Postat av: Jo

Ah, blev helt plötsligt väldigt osäker på ma:s namn o ber så hemskt mkt om ursäkt om det blev fel. Skyller på nedsatt hjärnkapacitet de senaste månaderna men ställer mig i ett hörn så länge o hoppas på att det blev rätt.
Kram

2008-05-02 @ 17:23:39
Postat av: Ida

Don't put Baby in a corner! :) For Jo gor inga fel!

Soo, Totte 2... Var det till 'ara' for the one and only original? ;) I vilket fall, jag forstar dem - det ar ett eminent namn! :)

& jag joinar ocksa gruppen 'gosa mer med Totte!'

2008-05-03 @ 05:11:00
Postat av: Jo

Kommer lättad ut ur hörnet =)

Han är nästan ett år gammal och de fick honom från en familj i Gävle så han var redan döpt. Det är ju verkligen ett eminent namn så det är ju inte konstigt att fler har det =)

2008-05-03 @ 09:47:10
Postat av: Ida

Men vilket sammantraffande att han har samma farger! Anyway, det ar verkligen ett fab namn - sa mkt battre an det officiella, for vem orkar komma dragandes med S*Gersimis Cosmic Chaos Linux?

2008-05-03 @ 18:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0