Så fint, men ändå inte...

En annan liten notering på vägen in, rött hår är så himla fint tillsammans med ljusblått! Fick för en nanosekund lust att investera i en rakt igenom himmelsblå garderob & färga håret rött, men det sparar jag till menopausen. Vad som däremot inte var lika fint var sättet som den lilla rödhättan gick på - hon såg ut som en nybörjar transvestit. & går man på det sättet kan man se hur fab ut som helst, det leder ändå aldrig någon vart! Nu, tjing - klättra med Jaime!

Puss! 

Kommentarer
Postat av: Mariélle

Att färga mitt hår knallrött var det ett av de bästa ytliga besluten i mitt hittills 19åriga liv. Jag borde fötts rödhårig! Dock fick jag många kommentarer innan 'Ska du verkligen färga ditt hår klimakterierött?', men jag struntade i det. Så länge man är ung kan man ha vilken hårfärg som helst, och jag tror du skulle passa väldigt bra i rött hår. :)

Ändå är jag lite rädd för att ha ljusblått nära ansiktet (jeans går dock bra) av den enkla anledningen att jag kräks av kombinationen gröna ögon + ljusblå ögonskugga, det går helt enkelt inte. Det är någon fix idé jag har att ljusblå toppar ska ge samma effekt.

2008-05-30 @ 08:57:35
Postat av: Ida

Ma & jag har alltid skamtat om det, bara for att det kanns ganska typiskt 50+. Darmed inte sagt att det kan vara fint! Sedan sa ar det ju sa att vi ar lite bortskamda pa det sattet att vi ar blonda = inte lika tydligt med gra harstran!

Hm, helt annan sak nar det galler ogonskugga - men fixa ideer ar svara att gora sig av med! Anyway, du kan val borja lite forsiktigt & tillsatta ett blaffigt halsband i en annan farg som bryter av halvvags!

2008-05-31 @ 00:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0