To be back...

Att komma tillbaka till Toronto? Mkt blandade känslor - mest av allt lycka för att vara hemma igen, att få komma in i mitt rum, att titta ut genom fönstret imorse & med ett leende se hur långt våren kommit. Sedan tillkom även en stor portion lättnad, inte bara för att min grymt tråkiga tågresa tillsammans med Jan var över, men framförallt för att jag fick åka till Mexico. För att komma hem innebar också att komma tillbaka till ett hus & ett liv utan Rob... & när jag satt där på sängkanten & tittade på den knöliga lilla skottska pundsedel som han placerat på min kudde välde tårarna upp i mina ögon när jag läste hans korta lilla:

Love you! Rob, xxx


So, att jag fick flyga iväg till Mexico var verkligen en gåva. För solsken, margaritas & att skutta runt i varma briser under skuggande palmer tillsammans med en knasig liten hund gör underverk...det & tid. Puss!  

image404

Kommentarer
Postat av: Katta

Tack för tipset ska testa det om det blir för jobbigt.
Har aldrig testat förr, men det ska jag verkligen göra.
Hela kroppen kliar förtillfället, får nog gömma mig från solen imorgon, vilket är jävligt tragiskt :(
Har du också soleksem eller?

2008-05-11 @ 23:18:37
URL: http://FAKKORS.blogg.se
Postat av: Ida

Det hjalper verkligen! Marielle, om du laser, tips till dig med!

2008-05-12 @ 01:20:03
Postat av: Katta

Synd att bara ligger ute cam verison på filmen du tipsade om, hade tänkt att ladda ner den så fort den kommer ut i bra kvalité. Det med soleksem får jag också bara i början, sen blir det bättre som tur är.
Annars skulle jag minsann suttit med stora långa byxor och tröjor och döljt hela kroppen.

Hoppas du har en bra dag/natt där borta :)

2008-05-12 @ 15:14:14
URL: http://FAKKORS.blogg.se
Postat av: Ida

Jag vet, hade det inte gett med sig sa hade man verkligen fatt sporta taltoutfits hela sommaren! Varst var en gang nar jag var pa faltarbete i spanien - hade klarat mig ifran eksemen i typ 10 dagar, & sa sista dagen slog de till. Naturligtvis hade jag ingen langarmad troja med mig (Murphy) sa jag fick lana en skjorta av en av killarna i gruppen, en skjorta som han haft pa sig typ under hela resan i 30 gradig varme...

2008-05-12 @ 20:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0