Vrååål!

& så trodde man att allt var fix & färdigt - men icke! En jävla kurs har av någon anledning aldrig blivit registrerad! Hulk, gråt! Vet inte hur detta kommer att sluta, hatar UofT:s administration med hela mitt hjärta just nu & vill mest av allt bara krypa in under en sten & gömma mig! What to do? Dör om detta kommer att påverka mitt anslag, eller ännu värre - mina framtida möjligheter att söka internationella stipendium!

Kommentarer
Postat av: ma

Satan i gatan! Vad är det nu då? Att de inte gör något helt klart innan de släpper informatione.
Hör av dig hur det går.

PS: Farmor "surrade" något om ett paket med skor, böcker osv. Är det något speciellt du tänker på som skall skickas dit?

2008-05-16 @ 22:00:25
Postat av: Ida

Problemet var att en av mina kurser aldrig registrerades - sa trots att jag gjort allt jobb sa gick det inte att satta nagot betyg eftersom den inte fanns med i systemet... & eftersom den inte stod uppskriven sa fick jag panik eftersom den kursen ingar i kraven for vad som ska klaras av detta aret.

Vad galler farmor, hon vill skicka ett paket men jag har sagt att hon inte far skicka med nagot onodigt. Foreslog att hon skulle fraga er om lite skor eller kurslitteratur att fylla ut paketet med (eftersom hon far skicka 20 kg). Nagot som jag verkligen hade behovt SUPERMKT ar en ny burk torrschampoo & Helena Rubensteins 'magic concealer' som inte langre gar att fa tag pa har i Canada... Concealern ar faktiskt det allra viktigaste - fraga Marielle om hjalp, hon vet vilken det ar (behover den allra ljusaste, tror att fargnumret ar 01)!

2008-05-16 @ 22:51:43
Postat av: ma

Kan du ange vad böckerna heter, likaså vilka skor är du mest intresserad av.
Bra att tjorvet löste sig och att PhD nu är klart!
KRam från oss alla!

2008-05-17 @ 18:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0