You who know me...

En av de sista sakerna Rob viskade till mig innan vi skiljdes at var:

'You know what I will miss Lady P? I will miss you chin, the way it looks when you disagree, when you are not content. Because you will do this little movement with your head, and your chin will be there, and it will be so obvious that you are displeased - and it's just you, you and your presence...'

Soo, alla ni som kanner mig...ar det sa? Ar det sa tydligt att jag inte haller med, att jag ar missnojd med vad det an ma vara? Att jag skjuter fram hakan i basta lejonstil, skakar min man & slar klorna i backen?

image388STY

Kommentarer
Postat av: Jo

Hmm, har nog själv aldrig riktigt tänkt på just det, men efterom du ju är lejon ut i fingertopparna är jag ganska övertygad om att det är sant =) När jag tänker efter kan man ganska snabbt se att du inte håller med, men jag har aldrig lyckats sätt fingret på det, förrän nu då =)

2008-05-03 @ 10:02:11
Postat av: Ida

So much for poker face... :)

2008-05-03 @ 16:42:15
Postat av: Ma

Om man känner någon bra kan man läsa mer av hennes/ hans signaler. Men det är inte självklart att alla läser av sända signaler på samma vis. Det skulle göra livet mindre spännnde/komplicerat, beroende hur man uppfattar denna diskrepans. Rob`s ögon har iakttagit den förtjusande sidan hos dig, oberoende vilken stämning han skildrar, vilket han gärna visar i de kort han tagit av dig.
Mitt motto som ma har varit; "Dessto fler kärleksfulla ögon som ser på ett barn dessto bättre för barnet". Det fungerar så med oss vuxna också.
Kram

2008-05-04 @ 12:42:46
Postat av: Ida

Helt klart hade livet blivit mindre spannande! Naturligtvis finns det en del kort i hans serie som ar apfula, men jag slas anda av hur manga olika sidor han anda lyckades fanga under den dar formiddagen. Kommer att lagga ut lite fler kort nar jag kommer tillbaka till Toronto = dar jag har pc:n som jag hanterar bilder battre i.

& vilket fint motto! Kram!

2008-05-04 @ 15:48:15
Postat av: Ma

Jag har skrivit ut kortet där du sitter och kikar mot solen med bus i blicken. Och jag kan titta på dig med kärleksfulla ögon...
Kramar

2008-05-04 @ 18:34:41
Postat av: Ida

Faktum ar att jag gar nar han tar det kortet... Vet inte riktigt hur det blev sa dar eftersom jag vanligtvis ar rak som en eldgaffel - men vi slogs bada av hur harligt den var nar vi forst tittade igenom bilderna. Min favoritbild ar nar jag sitter & dinglar med benen fran en skulptur, medan Rob pendlar mellan just denna bilden & en annan dar jag ar supermkt 'posh'... Som sagt, lagger upp mer bilder sen. Blir sa glad att hora att du skrivit ut den! Har du den pa jobbet eller hemma? Kraaam!

2008-05-04 @ 18:58:08
Postat av: ma

Jag har det på jobbet - förstår du på jobbet. Jag brukar ju inte låta mig distraheras av personliga intressen på jobbet. Jag tänker fixa kortet åt pappa och farmor också. Rob kanske kan ordna ett riktigt foto åt oss?

2008-05-04 @ 20:07:37
Postat av: Ida

Det var just darfor jag fragade - for det ar verkligen
annorlunda!

Jag kan skicka filen at dig sa kan du ga till en fotoaffar & printa ut det pa riktigt fotopapper. Hade tankt gora det sjalv, men det ar sa svart att skicka fotografier eftersom de ar sa kansliga. Ordnar allt nar jag kommer tillbaka till the big T.

2008-05-04 @ 20:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0