Happy Birthday!

Idag fyller mamma år! Grattis, grattis, grattis! Önskar att jag var hemma & kunde ge dig en stor kram! Anyway, jag höjer min kopp med UofT-logga & varm citronhostmedicin till din ära! & eftersom det inte är en så där gigantiskt storslagen gest (även om nu koppen är stor & moi fortfarande känner mig rätt svag & krasslig) så hoppas jag att någon kommer förbi huset med något vackert åt dig.

Kraam! 


Kommentarer
Postat av: ma

Tusen tack för den helt underbara blomsterhälsning- en! Efter att jag hade tagit emot den for vi, pappa, Mgs och jag till Park Hotellet och åt middag där, för att fira lite extra. Jag hade önskat att du varit med för att fira mig och för deras är goda pizzor. KRAM på DIG och krya på dig!

2008-11-05 @ 20:39:21
Postat av: Ida

Whii, den kom fram i tid! Hade tänkt beställa flera dagar i förväg för att vara säker men så kom den dumma halsflussen i vägen & jag kunde inte skicka iväg beställningen förän igår. Oh well, den kom fram - det är vad som räknas! Vad roligt att ni gick ut & åt allihopa, önskar också att jag hade kunnat vara med er men nu är ni ju snart här så då får vi fira lite i efterskott för oss tre! Kram!

2008-11-06 @ 00:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0