Darn...

Oki. Det öser ned utanför. Så där pass att vattnet glatt forsar längsmed gatan. Eftersom mina stövlar spruckit, & jag lite lätt glömt att fixa nya, & mitt paraply blåste sönder häromveckan sitter jag & trycker i huset. Vilket suger. Tanken var ju att jag skulle iväg & panikshoppa lite & hitta en helt fab klänning till kvällens semiformal. Detta kommer dock inte att hända. Alltså, befinner mig ännu en gång i en "ta vad man haver" situation. Lockar känns ju inte heller som någon lysande tidsinvestering så jag vet inte riktigt vart detta kommer att barka. Oh well, arbetar på här hemma någon timme till & under den tiden kanske det hinner klarna upp lite. Sedan kör vi den lilla svarta & lite gulddetaljer & så får jag förlita mig på den gamla hederliga geologdevisen som säger att 95% inte har någon känsla för hur man klär sig i vilket fall. :)

Kommentarer
Postat av: ma

Menar du liksom "pärlor åt svin"?

2009-04-03 @ 19:35:36
Postat av: Ida

Nej (men det var en bra tolkning!), menar att jag inte kommer att vara krassast på stället! :) Blir den lilla svarta klänningen som du köpte åt mig på NK för något år sedan. Kram!

2009-04-03 @ 22:24:26
Postat av: ma

Det är ett säkert val. Du blir fin i den. Ha en bra kväll. Mgs har just kommit hem och han har klarat av soldatprovet mkt bra. Kram

2009-04-03 @ 23:10:37
Postat av: Ida

Jepp, perfekta lilla svarta med massa snurr i kjolen! Hälsa så mkt till alla & ge Totte en kram!

2009-04-04 @ 00:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0