Jäkla skit!

Argh! Isolde fegade ur igår & gav inte listan till Julia... Vilket gör att jag har ett helt hav av uppdämd konfrontationsvilja inom mig. Låter kanske lite konstigt, speciellt med tanke på att jag gruvat mig för en fight, men jag har ju laddat för detta & så plötsligt så är jag tillbaka på rutan "Vi ogillar bara varandra i tystnad". So, jag har kommit fram till att jag måste vädra detta på ett eller annat sätt. Att preppa alla Julias saker med en sockerlösning så att hon numera har ett litet lätt myrproblem var ju tillfredsställande på ett sätt, men jag vill ruska om henne lite. Få henna att inse att hon rakt igenom är en ren pina att bo ihop med. Jag ska bara packa allt jag är rädd om & frakta det till huset först...

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag kan nog få lite fler tips från Joel. Hans grej är ju att han vill att folk ska veta att det är han som gjort nåt mot dem så där finns det säkert en stor arsenal om du vill =) Han är som sagt lite sämre på passiv-aggressive sidan.

2009-04-28 @ 17:58:48
Postat av: ma

Ett gott råd ang den passiv-aggressiv typen: "Det gäller att leva ett liv, inte vinna ett krig". Man kan inte ändra en annan människa, enbart ändra sitt sätt att förhålla sig till den andra, och på det sättet åstadkomma en förändring.

2009-04-28 @ 19:56:44
Postat av: Ida

Jo - Leve Joel!



ma - men jag vill skjuta Julia till månen från en kanon...

2009-04-28 @ 20:57:15
Postat av: ma

Det förstår jag att du vill, och sen! Lägg orken till att tänka på huset du snart flyttar in när "spöket" dyker upp i huvudet och grumlar förståndet. Om 2 dygn spelar det ju ingen roll om hon sitter på månen eller på Palmerstone Square! Quit it!

PS: Paketet är på våg, Kram

2009-04-28 @ 22:09:53
Postat av: Ida

Massa kloka ord mamma, men jag är nog lite för lik pappa på den fronten. Du vet, det blir liksom bara "Nu jävlar, nu spelar det ingen roll vilka tår jag trampar på - rätt ska va rätt!". Så fastän du har rätt, detta spelar ingen roll om två dygn, så kom jag till en punkt där jag bara kände att "Neej, tiga & bita ihop kanske hade varit smartare & lugnare för oss alla, men nu måste jag stå upp för mig själv & inte fega ur!"...



Ser fram emot paketet, blir en bra start på livet i nya huset!

2009-04-29 @ 17:07:47
Postat av: ma

Älskar dig, hur som helst, kram!

2009-04-29 @ 21:34:00
Postat av: Ida

Det känns skönt att veta! Älskar dig med mamma!

2009-04-29 @ 22:24:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0