Vi säger inget till farmor, oki...

Paul kom alltså över igår & så fort han kom innanför dörren slutade tårarna. Sedan drack vi grapefruktjuice & tittade över vad vi skrivit, analyserade vad som gått fel & kom till slutsatsen att vi båda hade våra poänger & att allt bottnade i att han svarat B på min fråga A & att jag svarat Q på hans kommande tanke R. Så fort vi klarat av detta somnade jag som en liten boll & idag känns allt bra igen. Faktiskt lite bättre, känner att vi två är starkare tillsammans nu. Vilket är bra, vi har nämligen en utomstående faktor som vill splittra oss. En annan kvinna som vill stjäla honom ifrån mig. Detta fick jag nämligen läsa i min inbox imorse:

 

Om jag hade vairt ung så skulle jag ha försökt konkurrera med dig om Paul, jag tycker han verkar tjusig och snäll, en riktig man. Du har alltid varit så förståndig och klok, så du passar bättre med en man som har lite ålder på nacken och inte en pojkspoling, för då hade du blivit mamma istället. Jag tycker du har valt rätt, hoppas att jag har rätt. Hälsa Paul och Pauls föräldrar från mig.
Hälsningar farmor kramar i massor

 

:) Älskade farmor! Även om allt kändes bra redan innan jag läste detta så måste jag ju erkänna att det var först som jag kom till dessa rader som jag verkligen skrattade till för första gången sedan igårkväll. Underbara goa farmor, som blivit förskräckt om hon vetat att jag lagt ut detta - så det får bli vår hemlighet. Var bara tvungen att dela med mig av denna fantastiska lilla dam. Goa farmor som är 80 år!


Kommentarer
Postat av: ma

hej Ida

Jag har läst din blogg. Det var roligt och jag står för det jag har skrivit

för jag tycker om Paul av vad jag sett och hört. Ikväll hörde jag på när Magnus talade med honom.Vi har ätit god mat och druckit ett gott vin.Jag tycker att det har varit roligt att vara här. Magnus har visat bilder från sin militärtjänstgöring, det var trevligt att se och nu är det god natt för i kväll. Kramar i massor från farmor

2009-04-10 @ 22:05:02
Postat av: Ida

Men hej fammo! förlåt att jag la upp delar av ditt mail utan att fråga, men jag tyckte att det var en sån underbar bit text! Ringer om en liten, liten, stund till er - måste bara få i mig lite frukost först. KRAM!

2009-04-11 @ 13:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0