Födelsedagarna 2009 - 5 augusti

Min födelsedag tillbringades ute i stugan, väcktes av Paul & Magnus som sjöng Happy Birthday & sedan roade vi oss med att blåsa serpentiner tills ma, pa & farmor dök upp med blåbärsrisifrutti & paket.

Sedan ägnades resten av dagen åt att fiska (nåja, en liten avstickare till Älvsbyn klämde vi in också). Kittade upp mig på ett nytt haspelspö samt lite nya drag - lycka. Lite surealistiskt dock att sitta i båten & lukta både av Coco Channel & Muskol myggmedel! :)

Abborren på bilden ligger ju rätt långt ifrån svenska rekordet på 3.15 kilo, men jag var rätt nöjd med min insats i alla fall! Magnus fick en i samma kaliber & Paul drog upp två som var marginelt mindre. Sedan fick vi också lite "kattfisk". Anyway, lyckan var total & vi fick tvinga in Paul i stugan. Vem trodde att han skulle bli så förtjust i att fiska, han som satt på planet över & rös över tanken på att ta livet av små oskyldiga varelser!

Efter uttag & en liten lektion i fiskanatomi för Paul pep vi upp till stugan & drack vin & pillrade i oss kräftor. Paul den fegisen höll sig dock till gravlax & hurvades över de ljud som kräftätandet resulterade i. Sedan spelade vi yatzy igen & så avlutades min 26-årsdag med att föreviga Ringelviksmånen.

 

 


Kommentarer
Postat av: sQ

GRATTIS i efterskott!!! Som vanligt inte ordning på datum och øvertygad om att du och Magnus fyllde 8e och 9e (och dærmed inte alls var så sen...). Men till trøst glømmer min familj lætt tom varandra - så inte specifikt dålig på just din! ;-)



Jaha Paul ær alltså omvænd gællande fiske? Han som åmade sig rejælt!! Haha

2009-08-10 @ 16:15:28
Postat av: Ida

Tack tack! Ingen fara, är ju inte så där alldeles lysandes jag själv... :)



Japp, fiske är numera jättekul & han är helt lyrisk över att jag sagt att han kan ta mitt nya haspelspö när vi är tillbaka i Toronto. Blir med andra ord fiskeresor som måste inplaneras i framtiden också. Han gick så långt som att säga att han nog måste bli lite mindre fjantig & faktiskt lära sig att döda fisken själv så att jag inte behöver vara med precis hela tiden.

2009-08-10 @ 16:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0