Christmas with my conservative family....

Min fantastiske lillebror har förgyllt morgonen från andra sidan atlanten. Först försåg han mig med detta klippet...

 

Sedan skickade han ett mail där han förkunnade sina julklappsönskemål:

 

"Till mig? Nä, en helt vanlig, skön, jul där vi inte delar ut klappar utan bara sitter, minns och pratar om Sovjet medans Karl-Bertil giver oss stämmning är vad jag vill ha."

 

Skrotkorn, jag saknar dig - du är unik! Jag är väl alltid lite politiskt inkorrekt (se nästa inlägg) men med dig så avancerar jag till en helt ny nivå. LÄNGTAR! :)


Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Hi! Vi kommer att överraska farmor imorgon, på hennes födelsedag, med att vara där allesammans. Hon var lite uschlig förra veckan så pappa lovade att hjälpa henne med julpynt. Att jag följer med, med en födelsedagspresent, ett täcke och en kudde, vet hon inget om. Inte heller att Mgs sluter sig i sällskpet vid 22-tiden, när vi hämtar honom från Kallax. Han kommer från Stockholm då. Totte är med så klart, medan tjejerna bevakar huset. Du/ni kanske kan ringa henne under kvällen. Kram

2009-12-10 @ 19:45:02
Postat av: Ida

Hej! Har beställt en blomma till farmor från oss så den borde komma imorgon. Ska se om jag kan ordna så att vi båda kan prata med henne.



Kram!

2009-12-10 @ 21:05:31
Postat av: mgs/ma

Med tanke på brevet till jultomten, så kan det väl nämnas, att Maple Coffee förborgar julstämningen med eller utan Karl-Bertil och Sovjet-talk. Kram

2009-12-10 @ 21:19:54
Postat av: Ida

Jag ska se vad jag kan få igenom med jultomten...

2009-12-10 @ 21:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0