Smärta...

Vi var & klättrade igår. Moi var inte på topp. Kombinationen - någon typ av olämplig mat som inte tyckte om min mage samt min idiotiska högerarm gjorde klättrandet lite plågsamt. Ändå gick det rätt bra & jag kämpade på. Tills rutt nummer 6. Då lyckades jag med konststycket att, snabbt, lyfta mitt högra knä så att det träffade en metallbult. Smällen var klockren. Rakt på knäskålen & med kraft. Bara kippade efter luft. Väl nedhissad på marken lekte jag fotbollsspelare, dvs jag bara låg & vred på mig med händerna framför ansiktet. Vad som är lite intressant dock - har kommit fram till att jag inte gråter när jag gör illa mig på detta viset. Ni vet, när man gör sig illa så att det gör TOKONT men man någonstanns inom sig vet att det är temporärt, att kommer att gå över snart. Ett lysande exempel på denna typ av smärta är när man tar en kurva lite för snävt & ens lilltå hamnar på andra sidan en dörrpost/byrå/koffert. Då gör det så där helt makalöst ont att det bara kryper av illamående i en, men på samma gång så vet man att ens invaliditedsprocent kommer att vara tillbaka på 0 inom max 30 min & således kommer inga tårar.

Kommentarer
Postat av: Cristel

Hejsan! skulle du bara klippa eller färga och klippa? :)

2009-12-01 @ 20:31:03
URL: http://cristelles.blogg.se/
Postat av: Cristel

alltså, det är ju svårt att avfärga eftersom det betyder att man bleker allt, inte att man återfår sin naturliga färg som många tror. blekt är blekt ;P



däremot om du vill ha det mer naturligt och slippa utväxt kan man ju alltid lägga i någon slinga som är lite mer som din egen färg i det blonda, eller bara låta det vara och göra såna där skumtoningar som du köpte (moussen) istället så du inte sliter på håret. finns ju i flera nyanser! eller tona något.



är nämligen så att jag har en som vill komma direkt efter dig den dagen och måste därför veta om du bara ska klippa eller både och :)

2009-12-02 @ 00:38:56
URL: http://cristelles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0