So Soft!

I akt & mening att skämma bort mig lite samt att göra något åt mitt smått vintertrötta utseende knatade jag iväg tidigare idag & fick en ansiktsbehandling. Min första någonsin. Oh så himmelskt trevligt det var. En & en halv timmes total avkoppling med klassisk musik, små värmeljus & påsar med varm vax om händerna. Mitt ansikte är nu helt overkligt lent, kan inte låta bli att pillra på det & bara småsucka lite hänfört. :) Very happy Ida! Sedan blev det en vända in i en butik för ytterligare ett par rea-fynd & nu sitter jag på avdelningen & svär över att internet inte fungerar nere på kontoret. So, ska testa en gång till - tänker hamra ilsket med knytnäven metoden - i annat fall får bilderna av inköpet vänta till senare. 

Kommentarer
Postat av: mgs

Hahaha, nästa gång du skickar en dvd så se till att den går att se utanför Nordamerika. Ja, det gick inte alls...inte det minsta men mamma kommer att skicka med den i nästa försändelse så du kan njuta av den.



Nu ska jag dra, (Ja, ungefär precis nu) Önska mig lycka till!



puss

2009-01-11 @ 17:08:30
Postat av: ma

Det gör nog gott för vem som hälst, t o m mig. Skall tänka på saken. Har just vinkat av Mgs - vemodigt. Tur att kattkompaniet kvarstår! Kram

2009-01-11 @ 20:12:19
Postat av: Maja

Ida, jag är en fegis... men jag står iaf för det. Jag törs inte hämta det där...

2009-01-12 @ 20:16:44
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: Ida

Men apa också... Jaha, det gick ju inte helt enligt planerna. Suck. Anyway, nästa paket till er kommer garanterat att kunna användas i Sverige - ingen ondsint teknik där inte!



Ma - Massa, massa, kramar! Tänk på att han snart är hemma på permis igen + att du ju har Torsten att skratta åt! Ringer om någon dag när det är lite lugnare här på jobbet! Älskar dig!

2009-01-12 @ 20:18:48
Postat av: ma

Ja, Torsten är ju bättre än t o m 99:an. Tack för paketet och de jätte trevliga sakerna. Vad roligt det var att titta på korten från Toronto. Apråpå, Gammskabben är återfunnen av pa själv i K-fors med brutna lås osv men utan något större våld. Så han skall blåsa liv i den igen och min dröm om MiniCooper gick rakt upp i röken - jag som hann hoppas! Mgs har kommit till övärlden utanför Karlskrona och rapporterar att allt är OK så långt. Fammo ororar sig för att han skall frysa till en istapp där nere nu när han inte hann få med sig benkläderna hon skickade till honom i sista minuten. Kramar i massor

2009-01-12 @ 21:30:53
Postat av: Ida

Maja - Iiik! Apa var inte menat åt dig! Din kommentar hade inte kommit upp då jag skrev mitt inlägg som ju syftar på filmfloppen! :) Skriver en rad eller två på din blogg, kram!



ma - Totte är bäst! Världens knasigaste lilla kisse! :)Åh, ni har redan fått det paketet?! Trodde aldrig att det skulle gå så fort!



Jaha då kan man andas ut då. Var lite orolig för hela det där billetandes på egen hand. Fast synd på den lilla miniC, hade önskat att du fått en! Skönt också att höra att bror är framme. Hälsa farmor att jag är säker på att armen utrustar honom så pass att han inte helt förvandlas till ett paket Alaska Polock. Kraaam!

2009-01-12 @ 21:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0