En vecka kvar!

Nästa torsdag åker vi! Hurra, jippi & glädjetjut! Längtar så vansinnigt mycket. Idag när jag gick in till institutionen tillät jag mig för första gången sedan julen 2007/2008 att tänka på svensk mat. Detta ser jag fram emot att äta när jag kommer hem:

 

Svensk keso

Farmors köttbullar

Pappas gryta

Palt

Blodpudding

Korvstroganoff

Hjortronsylt

Gravlax

Falukorv i ugn

Falukorv med makaroner

Risgrynsgröt på tub

Blåbärsrisifrutti

Polarbröd med smör & hamburgerkött

Limpa i alla dess former

Knäckebröd med leverpastej & saltgurka

Renskav

Murkelcreps

Jansonsfrestelse

Älgstek med brunsås

Svensk pizza med pizzasallad

Spagetti & köttfärssås på älgfärs

 

 


Kommentarer
Postat av: Jo

Ok, då vet vi vad vi ska förbereda inför =)

Liten fråga: om ni åker på torsdag kommer ni väl på fredag? Eller vad ska ni göra innan ni kommer på lördag? Hmm, behöver nog lite mer logostik =)

2009-07-16 @ 23:03:25
Postat av: sQ

Hehe, Jo är drottningen av logistik ;) Jansons och sen efterrätt med massa hjortronsylt kan jag tänka mig, det andra får ni ta när jag åkt =)

Tyvärr har jag en inflammation i armen som vägrar ge sig, men om jag inte kan klättra kan det kanske finnas badsjöar i närheten! Ses snart!! Tjo!

2009-07-17 @ 12:08:07
Postat av: Ida

Jo - Trodde att jag skrivit att vi skulle stanna en natt på Island? Det ska vi iaf, så det är anledningen till att vi dyker upp på lördagen. Så fort jag vet tågtiderna kan jag maila dem till dig & så kanske du kan komma & möta upp oss där för rundtur/bilnyrande & dylikt.



sQ - Neej! Vad tråkigt! Jag håller alla tummar för att armen ska vara bra tills dess att vi ses. Tror att flera av de ställen som vi ska till ligger precis vid sjöar, så det är iaf bra. Sedan kan vi ta långa lunchpauser tillsammans med dig! Um, ska frossa i polarbröd!

2009-07-17 @ 20:54:43
Postat av: Jo

Ida: Ok, tack så mkt, då vet jag =) Vi ska nog kunna fixa nån slags hämtning =)



sQ: Stackars liten, men jag vet iaf att det finns badsjö i närheten av boendet =) Ringer ikväll/imorn.



Btw, jag har nu inhandlat ett par ljusblå Mad Rock klättrarskor. Jeeij! =)

2009-07-18 @ 15:26:39
Postat av: sQ

Jo: Så bra att du skaffat skor! Det blir skönt för dig att klättra in dom - haha =)



Ida: Du har koll på rutterna? Hjälm ställen?? Då måste jag hitta en något mer välsorterad sportbutik än vad Ronneby erbjuder...



Hm, ja vi får se hur det går med armen - det är ju bra att kunna sträcka ut armen helt när man ska klättra, det går nästan nu... men lite osäkert. Jag tar med en bok =)

2009-07-18 @ 18:48:48
Postat av: Jo

Ida: Ni kan boka en bil på OKQ8:s hemsida (http://www.okq8.se/privat/pastationen/hyrbilar/personbilar) de är billigast. När du ska välja station väljer du "Linköping Valla (Rydsvägen1)". Jag kan tyvärr inte boka åt er eftersom de behöver kontokortsnummer o tider o lite sånt, men jag kommer att guida er dit =)



Ses på lördag (det är såå snart =))

Kram!

2009-07-20 @ 10:40:27
Postat av: Jo

Också, kom ihåg att välja sommarerbjudandet =)

2009-07-20 @ 10:41:54
Postat av: Ida

Jo - Oki, vi bokar allt ikväll så kan jag ringa imorgon eller på onsdag & rabbla upp allt! Jättebra att du köpt skor, men som sagt - gå i dem så mkt du bara kan redan nu. INTE skönt att bryta in skor på utomhusrutter! :)



sQ - Skönt att höra att armen är lite bättre. Dock är både Paul & Jaime lite småskadade så vi tar det nog rätt lugnt. Är ju meningen att vi ska ha kul! Vi klättrar dock alltid med hjälm oavsett svårighetsgrad, man vet aldigt med berg!

2009-07-20 @ 19:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0