Poolhäng & Port

Mkt trevlig gårdagskväll - åkte först över till Viktorias brors hus & hängde vid deras pool i ett par timmar. Var total badkruka & plaskade bara lite med benen innan jag övergick till att dricka rekorderlig cider uppe på takterrassen. Vid halv nio drog i sedan hem & knatade över till våra hyresvärdar för portvin. Jag fick en lektion i portugisiska namn på olika fisksorter & Paul fick i specialuppdrag att få deras GPS att prata. Vid tolv tackade vi för oss & fick två vinflaskor med oss hem eftersom Isabel & Joao "Kände sig som dåliga värdar eftersom de inte bjudit på vin"... Försökte avböja med motiveringen att vi ju faktiskt valt port framför vin, men den gubben gick inte. Så det blev till att trava hem med varsin vinpava under armen. :) 

Kommentarer
Postat av: sQ

Hær kænns det som att du har tatt definitionen av badkruka till en helt ny nivå - en pool?? Jag retar ju V før att han tycker det ær jobbigt att doppa sig i fjorden (som uppmætte en sisådær 12 grader vid førsta doppet i år)

2009-07-03 @ 15:50:21
Postat av: Jo

Vin är kanske inte det värsta att bli påtvingad ;)

Måste också hålla med sQ. Kan förstå (till viss mån) din gäddfobi, men en pool??

Kram!

2009-07-03 @ 17:05:36
Postat av: Ida

Alltså det är ju inte gäddfobin som gjorde att jag inte badade! Med min cirkulation måste det dock vara medelhavstemperatur på vattnet för att jag ska våga mig på ett dopp & jag garanterar att det inte var en gnutta varmt i den poolen!

2009-07-03 @ 17:13:19
Postat av: Jo

Vi har varit o badat en hel del i en sjö här i närheten o det har varit ca 25 grader varmt, helt otroligt, så skönt =)

2009-07-03 @ 22:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0