Pysseldag!

Alloj! Idag har jag påtat på hemmavid & tagit det relativt lungt. Tanken var ju att vi skulle ut & klättra men eftersom det är 30 grader i skuggan idag + gassande solsken bestämde vi oss för att stanna hemma istället. Har följaktligen roat mig med att lösa suduko, tvätta kläder (som vi torkar i trädgården, luktar så gott), plocka & arrangera lite blommor samt äntligen packat upp & sorterat i princip alla mina kläder. Har nu en sommar & en vintergarderob, tjoho, känns mkt välorganiserat! Spände upp ett lakan över våra utemöbler, eftersom vårt parasol är ingjutet på andra sidan trädgården, & knölade i oss nektarinsalsa, stekt avokado & hemmalagade biffar som vi grillade på vår nya fina grill til lunch. Sedan "vilade vi på maten" genom att titta på två avsnitt av Malcom, skrattade så att jag grät två gånger. Så förutom att jag varit grymt klumpig hela dagen & gått in i ungefär varje möbel som finns i huset har vi haft en rätt strålande dag. För att inte försoffa mig helt tänker jag dock ge mig ut på en liten runda i parken nu. Har bunkrat upp med uppskuren vattenmelon i kylskåpet för att häva uttorkning & kollaps vid hemkomst... :)

Kommentarer
Postat av: sQ

Ja det underbara vädret har också nått oss! Fantastiskt- förutom det faktum att jag precis har suttit inne och jobbat medan V är iväg och badar, sloook... Men nu ska jag ut på balkongen och svettas. Sedan klättring - man får helt enkelt bara vänta in kvällen!

2009-06-28 @ 15:01:34
Postat av: Anonym

Men Sussie! Det är helg, då ska man inte jobba! Det ger alla andra dåligt samvete! Inte bra. Suck, ingen klättring här idag - har regnat non stop sedan vi klev upp & då funkar det ju inte riktigt...

2009-06-28 @ 21:37:04
Postat av: Jo

Underbart väder även i svea rike, dock ingen klättring mer än i Johannas äppelträn... =(

Längtar till ni alla kommer =)

2009-06-29 @ 15:09:26
Postat av: Ida

Hoppas, hoppas det håller i sig! Längtar också tokmkt nu, bara 25 dagar kvar nu tills vi lyfter! Kram!

2009-06-29 @ 16:40:48
Postat av: sQ

Klættrade på nytt stælle - dær fanns faktiskt lite lættare rutter också. Och så kunde man avsluta med ett bad i sjøn bredvid - underbart.



Ær det møjligt!!? Ni har regn och vi har bra væder!!! Nu flyger væl grisarna snart också...



Længtar också tills vi ses - en liten mini reunion =)



Førøvrigt, ær det någon av er som vet om det ær rutter som påkræver hjælm som står på schemat??

2009-06-30 @ 16:39:50
Postat av: Anonym

Hoppas du får en trevlig sommarkväll! =)

2009-06-30 @ 17:47:47
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0