Sverige hjälp...

Oki, tänker att jag ska vara ute i god tid & posta ett litet problem här på bloggen. Tanken är ju att jag ska tillbringa ett par veckor uppe hos ma & pa & sedan dra ned till Italien för att klättra. Dit & tillbaka blir det lågprisflyg, vilket inte är förenligt med de 46 kilo bagage som jar har rätt att frakta över Atlanten. Gränsen ligger på 15 kilo, & hur noga jag än packar finns det inte en chans att jag fixar det på den viktbegränsningen. Vilket innebär att moi måste dumpa en väska i Stockholm. So, råkar någon av er sitta på ett ställe som ligger schyst till, rent logistiskt sett för mig, & kan tänka sig att ha en väska stående hos sig i en vecka hade det ju varit väldigt uppskattat om ni velat hojta till. Oki, over and out för denna gången - nu blir det vivanno på Starbucks! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Finns det inte längre boxar vid flygplatserjärnvägsstationer där man kan lämna in baggage för förvaring eller rent av har en service för detta. Sedan är ju Mgs kvar i Stockholm/Berga under hela hösten. Så nog kommer det att lösa sig på något sätt.

2009-06-24 @ 21:26:19
Postat av: Ida

Problemet är att jag nog flyger från Linköping, & där finns inga boxar. Så då måste jag stanna vid centralstationen & mecka in allt i ett skåp som förhoppningsvis är tillräckligt stort för väskan. Blir lite småstirrig av tanken & vill därför checka om det finns andra alternativ.

2009-06-24 @ 22:05:21
Postat av: mgs

Hallå? Tydligen är LCBOstrejken värst. Jamenar, hur mycket biohazard-varning är det på tomflaskor!?

2009-06-25 @ 05:21:56
Postat av: ingrid

Jag har mycket familj i stockholm som nog inte har problem med vaskor hos sig om det skulle behovas. Foraldrar bor narmast station fast over sommaren ar de inte i stockholm alltid. Syrran jobbar i stockholm och bor på soder. Det ar inte långt men skulle nog innebara en buss av något slag. Men ja, hor av dig om det skulle vara så. hon ar mycket hjalpsam av sig!

2009-06-25 @ 13:47:15
Postat av: Ida

Bror - Men det suger ju rätt rejält att jag råkade tömma en burk bet & pepparrotsmix i soppåsen i söndags... Luktar inte gott uppvärmt!



Ingrid - Tack så jättemkt. Jag ska reka förvaringsboxar när vi först landar & sedan hör jag av mig om det behövs. Kram!

2009-06-25 @ 15:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0