Finaly Friday...

Oh vad tacksam jag är över att det är fredag idag - bara ett par jobbtimmar till & sedan kan jag med gott samvete ta tag i huset. Massa städning, målning & allmänt plock som behöver göras. Paul är borta på konferens hela helgen så min tanke är att ju mer jag lyckas fixa iordning medan han är borta desto sämre samvete kommer han att få - vilket gör att jag sedan kan propsa på att han tar städningen av huset för... jaaa resten av året känns väl lämpligt?! En sak är iaf säker, Pauls frånvaro betyder till 100% att jag inte kommer att diska några mer skärbrädor på ett bra tag! Prima trade! Hatar nämligen att diska skärbrädor på ett närmast skadligt sätt - skadligt för diskbänken iaf, har en tendens att skära rakt på den istället ... :) 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad roligt att ni håller på att få till det i huset! Har ni hemtelefon nu med? Här i Umeå har våren kommit, snart sommar! Hoppas målningen går bra, kram!

2009-05-08 @ 19:40:12
Postat av: Ida

Ja, det ska bli himla skönt när allt väl börjar komma på plats till veckan. Vi har telefon till typ 50% - man kan ringa från den men inte till den... Är Paul som har satt upp någon internetbaserat system så jag vet inte hundra hur det funkar. Här i Toronto är det typ försommar, massa grönt men lite värme. Kram!

2009-05-08 @ 21:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0