Isch...

Nu har jag varit dålig på att blogga igen, men denna helgen har varit alldeles för fullspäckad för att ens hinna titta på datorn! Förutom det valiga "måla, fixa, påta i nya huset" som vi lever med just nu har helgen ägnats åt detta:

 

Gå på två långa hajk-turer i akt & mening att upptäcka parken som ligger ca 5 meter från oss

Family dinner hemma hos Pauls föräldrar

Huskonsert med Annabelle

Klättra

Lorna över på lunch & husesyn

Åka till ett garden center - check på uteblommor & rabarber

Fira Victoria Day med middag ute

& film!

Rädda ett gammalt skrivbord 

 

Vad det gäller det sistnämnda så är jag ju grymt glad för att Paul är förstående... Skrivbordet, som på bilden är lite lätt isärplockat samt blockar upp hela vår hall, är väl kanske inte direkt i tipptoppform i nuläget. Dessutom väger det som en mindre afrikanskelefant. Trots detta baxade vi in det i bilen & släpade hem det & Paul knotade inte en endaste gång (undantaget då hans hand fastnade på det & lämnade kvar skinn...)! Herre je om det varit mitt ex... :) 


Kommentarer
Postat av: sQ

åh, yey! renovera møbler ær kul, ser fint ut! ...ehum, jag ska nog undvika att ens svara på den dær sista kommentaren... =)

2009-05-19 @ 17:20:00
Postat av: Sandra

Vad kul med att fixa till saker, ser framemot att se slutresultatet :) p.s kollar du din hotmail någon gång eller använder du bara din jobbmail? Kram!

2009-05-19 @ 17:53:08
Postat av: Ida

sQ - Visst är det kul! Älskar när man väl kommit över stadiet "varför började jag egentligen med detta?" & man verkligen börjar kunna se slutresultatet! Gällande din reaktion på min sista kommentar - skratt!



Sandra - Lovar att lägga upp en efterbild! Jo jag kollar, men just nu ligger jag efter på att svara... Lite många bollar i luften i nuläget!



Kram!

2009-05-19 @ 19:19:56
Postat av: ma

Kollade mest på bakgrunden, dvs förbi möbeln, och fick syn på ett fint kök. Nice to you! Kram

2009-05-19 @ 22:55:50
Postat av: Ida

Nja, alltså det ser finare ut på bilden än vad det egentligen är. Kommer dock att få dörrluckorna om-målade så fort vi fått mer ordning på huset. Sedan måste vi också lista ut hur ugnen fungerar - både Paul, Lorna & jag är helt nollställda. & för alla som nu ler lite & tänker tillbaka på teknikmissar från min sida så vill jag ju betona att det inte bara är jag som är lost! :)

2009-05-19 @ 23:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0