Deppig...

Suck. Not happy Ida today. Min högra arm fortsätter att ställa till bekymmer, trots att jag knölat i mig anti-inflammatoriska tabletter mest hela helgen. Detta gör att jag blir enormt grinig. ENORMT GRINIG. Jag vill ju kunna klättra, dansa & bära min jäkla dataväska utan att grina illa för att det gör ont. Stackars Paul igår alltså, deppet var uppskruvat till max & jag var helt hopplös. Något jag insåg själv, men det är ju så svårt att skärpa till sig när man väl börjat tycka synd om sig själv. Tillslut tog jag mig i alla fall lite i kragen & frågade Paul om vi kunde åka till Home Depot. Tack & lov insåg Paul att detta var livlinan så vi packade in oss i bilen snabbt som sjutton & körde iväg. En taklampa, två blommor, en pytts målarfärg & lite annat jox senare kändes det lite bättre. Väl hemma skruvade Paul snabbt upp lampan & svängde upp en spegel som stått & skrotat i ett hörn i ett halvår & vips så kändes livet lite mindre dystert.

 

Nu, så här på måndagsmorgonen & efter att ha tvingats skicka ut ett skademail till alla mina träningspartners, känner jag hur vemodet lurar i faggorna igen. Men jäklar - nu får jag inte förstöra denna dagen också. Nope, istället ska all överskottsenergi gå till jobb. Det behövs & jag vet dessutom att det kommer att få mig på bättre humör. Inget är så farligt som att sitta & göra intet när man tycker lite synd om sig själv!


Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Hej! Jag blir också glad, när du skriver att det finns många runt dig, som tycker och är mån om dig. Men vad har hänt med din arm?

Jag flög hem idag. Vi har haft det jätte trävligt, både i Berga och i Stockholm. Vi hann med en del grejer, bl a Absolut Icebar. Vädret var hemskt med regn och rusk, man vi hade kul. Tanken for till dig med önskan att du kunde ha varit med. Kram från oss alla!

2009-11-16 @ 19:16:40
Postat av: Ida

Vad roligt att ni hade så trevligt i Stockholm! Speciellt roligt att ni alla kunde åka - stannar ju en natt i Stockholm på väg upp till er (bara en månad & en dag kvar innan vi åker!) så vi får ju lite julfeeling iaf. Fast hade hemskt gärna velat vara där med er nu i helgen.



Vet inte vad jag gjort med armen, kände att det gjorde ont första gången förra söndagen när vi var ute & klättrade - MEN före det att jag klättrade första rutten. Så det måste vara något annat. Sedan har jag inte vilat armen utan kört på & det har gjort det värre. So, nu har jag ordinerat mig själv en veckas vila. Utomordentligt tråkigt men så illa tvunget.



Kram!

2009-11-16 @ 21:48:38
Postat av: Jo

Usch vad tråkigt. Hoppas din arm blir bättre snart. Själv försöker jag hålla mig från att ta livet av mig själv... Det här vädret håller på att nöta ner mig. Har vid två tillfällen drömt om solen för att bara bli grymt besviken när jag vaknade. I morse drömde jag om leran... Vet inte om jag blev mer eller mindre besviken när jag vaknade. Nej, usch vad jag klagar, men det är svårt att inte göra nåt annat. Det här är nog den värsta novembern jag kan minnas. Hjälper dock lite att ha djur omkring sig =) (är ju hos syster nu)

Det är iaf skönt att höra att du håller humöret uppe så gott du kan trots skada =) Var försiktig med dig!

Kraaaam!

2009-11-16 @ 22:27:38
Postat av: Ida

Isch, är vädret så hemskt? Du får försöka tänka på julen - det är vad som gör att jag kämpar vidare. Sedan kan du ju sätta upp lite mål, som att rida lite svårare & så.



Blir frustrerad när inte kroppen gör vad jag vill - det totalsuger & gör att jag får åldersnojja... Samt blir hyper. Inte bra. Har satt te-förbud på mig själv tills jag kan träna igen, blir nämligen för speadad av sockret... :)



Puss!

2009-11-16 @ 22:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0