Det piggar upp!

Vaknade tröttare än tröttast i morse. Bände mig ur sängen, öppnade sovrumsdörren & möttes av pepparkaksdoft från gårdagens (nåja, nattens) pepparkaksbak. Otroligt hur mycket lättare allt kändes efter det - tänk att lite pepparkakslukt kan få en så glad att man faktiskt piggnar till! :)

 

Har bakat ut en av längderna som jag fick med mig hem efter SWEAs julmarknad men har en kvar, planen är att bygga pepparkakshus på fredag. Paul & jag ser fram emot detta på ett helt barnsligt vis & han har förklarat att vi MÅSTE köpa Shreddies som vi kan använda till takpannor. Jag försökte tala om att den riktiga takdekorationen på pepparkakshus skall vara non-stop men den blicken av besvikelse jag fick gjorde att jag anpassade mig till den Canadensiska traditionen. So Shreddies it is. Nu ska jag googla pepparkakshus mallar - vi har nämligen en liten inofficiel tävling om vem som kan komma på den trevligaste layouten på vårt lilla hus.


Kommentarer
Postat av: Cristel

okej tack! jag hade klistrat in lappen på den 21 men den måste fallit lös och jag fick lite smått panik! :P men hade för mig rätt så mycket att det var den 21a! skulle du både klippa & färga då?

2009-11-25 @ 19:46:40
URL: http://cristelles.blogg.se/
Postat av: Ida

Klippa absolut! Men är lite osäker på att färga. Har inte gjort något med håret sedan februari 2009 & det känns rätt oki. Är dock rädd att jag kommer att känna mig trist längre fram... Är det något vi kan bestämma när jag är där eller måste vi boka in tid för det nu?

2009-11-25 @ 22:07:21
Postat av: Jo

Ang. takproblemet, ena sidan shreddies, andra nonstop =)

2009-11-26 @ 11:18:04
Postat av: Ida

Ja det är ju en tanke... Jag återkommer med bilder så fort vi byggt huset! :) Kram!

2009-11-26 @ 15:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0