Längtar till att landa i...

SOFFAN. Har typ en enda brinnande önskan. Att det ska bli kväll så att jag kan landa i soffan, äta pastrami, dricka te & mysa med tv-serien Merlin. Önskan fanns där redan igårkväll men då blev det sushimiddag på Sushi on Bloor samt biobesök (Surrogates, oki men inte minnesvärd). & imorse slevades yogurten ned i ett haffs eftersom jag hade circus 40 kanelbullar i ugnen - så ingen soffa för mig. Önskar så att jag kunde snabbspola resten av dagen: prat om fältresan för hela avdelningen, aptråkigt seminarium i 1.5 h, mer jobb, en timmes promenad till TCA, två timmars klättring, hemresa på motorvägen. Bara spola så att jag kan sjunka ned i det mjuka underbara med en filt & en kopp te. Dagens målbild är med andra ord rätt simpel...

Kommentarer
Postat av: Jo

Älskar Merlin! Längtar till nästa säsong börjar här =)

2009-10-03 @ 10:28:42
Postat av: sQ

Åååå två timmars härlig klättring... blir avundsjuk då jag själv har en månad utan klättring - j-la arm!!!

Soffan är en fin plats-där somnade vi igårkväll och vaknade smått desillusionerade ett par timmar senare =)

Hoppas din kväll på soffan blev lika avslappnande!

2009-10-03 @ 11:40:53
Postat av: Ida

Jo - Troligtvis Pauls & min absoluta favoritserie just nu! :) Har du inte sett avsnittet då Artur hotas av en lönnmördare så kommer du att ÄLSKA det!



sQ - Du är inte bättre än? Hade så gärna velat skippa klättringen igår då jag var på dåligt humör & jättetrött. Men så kom jag dit & då var allt roligt igen! Ah, somna i soffankänslan - är alltid helt lost när jag vaknar med soffmönster i ansiktet. Gårdagskvällen var väldigt mysig i soffan, massa doftljus, te & filt = happy Idah!

2009-10-03 @ 15:10:17
Postat av: sQ

Jodå-men ny omgång... Får gøra annat man kan gøra med en arm så længe. Provade tennis i søndags, det funkar rætt bra =)

2009-10-07 @ 09:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0