Nytt mål!

Oki, jag känner att jag behöver ett nytt mål att kämpa mot. Målbilder är bra tycker jag, då har man något att hänga upp arbetet på samt något att se fram emot. Lite struktur mår ingen dåligt av. Eftersom jag precis har avklarat min insamling till bröstcancerforskningen behöver jag något nytt att bita i. Har en ganska klar bild av vad jag ska ta mig för här näst men behöver fundera ytterligare lite innan jag sätter det i text. När det väl är skrivet finns ju ingen återvändo! So, under tiden kan ni väl komma med lite förslag på utmaningar! Alla galna förslag mottages tacksamt. Tidsramen är förövrigt ett år & detta ska bli min slutliga belöning. Väskan alltså. Eftersom detta kommer att bli något av en investering så måste utmaningen vara av samma kaliber, så ös på - inget mesigt här inte!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Seriöst? Allmänheten får bestämma vad du ska sätta som mål? Vad som helst...för att du i slutändan ska köpa dig en väska. Du, kära syster, står utmanad. Med min själ som vittne skall du utmana jordens element och lidelser. Du skall omfamna med ära öknarnas kvävande glöd och bergens kalla, syrefattiga ensamhet. Oceanernas djupaste mörker och arktis vindpinade övergivenhet. Jag viger tre utmaningar du kan kontemplera så att du kan köpa dig din väska:



1. Övervinn din björnfobi genom att mol allena bevandra Grizzlyns rike, Alaska, och återvända med huvudet högt.



2. Bemästra en ny tunga utanför den indoeuropeiska språkfamiljen.



3. Genom egen kreativitet, förutsättning och talang skapa ett stycke musik som kan konkurrera med den yppersta musikeliten. (nej, inte eurodisco)



Lyckas du med en av mina utmaningar står jag här.

Eder utmaning väntas.



PS. Om du dör får jag hälften av alla dina saker inkluderat saker du måhända gemensamt äga med Paul. DS.

2009-09-18 @ 22:56:31
Postat av: Magnus

Oh, glömde nästan. Carepackage!? Vi har slut på Crasins!!!

2009-09-18 @ 22:57:51
Postat av: Ida

Ehum, tack för förslagen Magnus. Jag ska ha dina förslag i åtanke... Liten fråga dock, om du nu räknar ut Paul helt som förmånstagare, vem anser du vara värdig den andra delen av min kvarlåtenskap? Totte? Som du kallt räknar med att bli förmyndare åt?!



Vi får se vad vi kan göra åt det problemet... Måste säga att ni knaprat i er tranbär i en rykande fart!

2009-09-18 @ 23:31:37
Postat av: Jo

För det först måste jag ge en eloge till Broder-Magnus som kom på fantastiskt bra utmaningar =)

För det andra: Jag vill också ha craisins... mina är snart slut... =( (du har helt o hållet dig själv att skylla som introducerade det till oss =))



Puss!

2009-09-19 @ 15:49:50
Postat av: Magnus

Eller hur Jo, Craisins är sjukt gott.



Tack för komplimangen, mina utmaningar är baserade på obeservationer. 1, Ida är stört rädd för björnattacker. 2, Ida har länge velat lära sig ett främmande språk (Franska/Portugisiska), men en helt ny språkfamilj...utmaning! 3, Ida har varit nära en virtuos på piano så varför inte blåsa liv i denna pission igen?

Kram kram

2009-09-19 @ 19:17:16
Postat av: sQ

Hehe-skyll dig sjælv... ;-)



-Utmaning: Komma øver flygskræck

-Sluttest: Sitta med på flygning i ett sådant dær pyttelitet privatplan.



-Utmaning: Komma øver gæddfobi

-Sluttest: Simma runt i och gå lite på botten i en sjø som ær kænd før att innehålla gæddor.

2009-09-22 @ 15:57:04
Postat av: Ida

Nu ska jag avslöja något... Det har jag faktiskt gjort! Suttit i en aplitet Cessna med bara jag, mamma, en ung kille till samt piloten. Kändes som att vara fyra pers i en miniatyrbil som även tjänstgjorde som tvättmaskin. Mkt skakigt alltså men otroligt mkt bättre än stora passagerarplan där man har NOLL koll!

2009-09-23 @ 15:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0