Vill inte...

Isch. Har en sån där dag idag. En dag då inget känns bra, jag vill bara krypa ned i sängen & vara för mig själv. Men icket, vi ska ut & klättra - det är ju Labour Day & därmed en ledig dag, något som ju naturligtvis måste utnyttjas. I vanliga fall skulle jag alltså ha skuttat runt glad som en lärka men inte idag. Idag är det en sån dag att det bara vilar ett mörkt moln över mitt huvud. Vilket får Paul att titta oroligt på mig ur ögonvrån & klappa lite på mig då & då för att göra mig gladare. & jag finner det så OERHÖRT irriterande. Jag vet ju att han bara menar väl, att han bryr sig, men jag vill vara ifred med mitt dåliga humör & jag vill inte att han ska sitta & titta halvpaniskt under lugg på mig medan jag äter frukost. Det bara kryper i kroppen på mig & han försöker prata för att göra mig glad & jag vill inte prata, jag vill att det ska vara tyst. Dödstyst. Tystnad så kompakt att man kan ta på den. Idag är det en sådan dag att jag tänker "sova" i baksätet när vi åker ut till klippan, känner att jag varken orkar med Paul eller Jaime just nu. Hoppas på att det ska lätta om någon timme eller så, hoppas på att det ska vända efter lunch.

Kommentarer
Postat av: Jo

Låter som något som stavas P M S... eller? Själv har jag en är-jättetrött-kan-inte-alls-koncentrera-mig-på-artiklar-dag... Hoppas att jag ska klara ut ändå.

Stor kram!

2009-09-07 @ 15:56:33
Postat av: ingrid

urghh hatar sådana dagar...och framförallt folk som försiktigt ska hjälpa till och vara trevliga. då känner man sig ju bara ännu värre! Det ska vara tyst och lugnt!! jag lider med dig!

2009-09-07 @ 17:09:05
Postat av: mgs/ma

Dagens brutala skörd; en kalv!

2009-09-07 @ 22:47:40
Postat av: Ida

Jo - Nej, blev lite besviken över en sak som hände igår & så följde det dåliga humöret med tills idag. Känns bättre nu, tack vare klättringen!



Ingrid - Oerhört frustrerande eller hur?! Man vill bara strypa människan som inte lämnar en för sig själv. Tack för sympatin!



mgs/ma - Grattis, grattis! Um... gott.

2009-09-08 @ 02:35:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0