Duktig!

Jäklat vad duktig jag tycker att jag har varit idag. Paul & jag smällde först upp tapeter på en fondvägg (visar foto imorgon då det är bättre ljus) & storhandlade. Sedan drog han iväg på födelsedagsfest (för en gammal skolkamrat = bara gamla människor, så jag valde att stanna hemma) & jag tog itu med projekt vårstädning. Dvs:

 

1) Plantera vårblommor i krukorna på trappen

2) Städa duschen - apa också att kalk ska vara så svårt att få bort

3) Städa hela badrummet

4) Vädra ut alla sängkläder

5) Dammtorka hela huset, inklusive golvlister

6) Sopa hela huset

7) Moppa alla trappor samt kök, hallen på ovanvåningen, badrummet & sovrummet

8) Tvätta & vika två maskiner tvätt

9) Bädda rent

 

Belönade mig själv med stekta pilgrimsmusslor & ugnsbakad sötpotatis. Samt lite rödvin. Man FÅR dricka lite fastän man är helt själv om man ägnat större delen av dagen åt att tokarbeta. Dessutom gottar jag mig lite åt ensamheten & spenderar min fina egentid med att lyssna på gamla (nej mamma, jag har INTE börjat gilla Carola - men det är ju liite kul att kolla på den låt som vann det år jag föddes. Jo/Sussie [herre att Kikki var SÅ small, blir att hålla igen medan man kan!], Magnus, håll tillgodo!) schlagerlåtar på youtube. Både underhållande, fint & lite nostalgi.

 


Kommentarer
Postat av: Jo

Wunderbar!!! =) Och jag är mäkta imponerad av din städning, good job!

2010-04-18 @ 10:11:13
Postat av: mgs

Youtube måste vara konstruerad på ett visst sätt: avlånga vertikala linjer förstärks, som benen, medan rundade former bullas upp och bli rundare, som baken på en benrangel (möjligt bara hos pygméer) o s v. Men klippen var roliga att titta på. Det finns "gamla" som alltid är unga som t ex Jim Morrison, The Doors.

Ma

2010-04-18 @ 11:11:53
Postat av: Ida

Jo - tack, tack. Skönt att vara av med all "lort" som farmor skulle säga. :)



Ma - Ja, Sonja Alden var väl kanske liite i smalaste laget där. Älskar de taffliga bakgrunderna i de gamla melodifestivalprogrammen. Tex 1983, hjälp vad nördigt allt ser ut!



2010-04-18 @ 14:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0