Check på julgranen!

Fortsatt skralltig - var uppe till 38.5 nu på morgonen. Så nu har jag knölat i mig febersänkande & extra stark neocitran med honung. Idag gäller det nämligen att hålla sig på benen, i annat fall blir morgondagens julbord väldigt fattig. Står Paul för det hela blir det på sin höjd omelett men mer troligt mackor med jordnötssmör & sylt... :) Min självmedicinering fungerade rätt bra igår, var på benen tills 12-snåret, så jag har hopp! Var så pass välfungerande att vi till & med lyckades få upp granen.


Paul stod i & för sig för merparten av pyntet, men jag hängde med så gott jag kunde. Glacerade bland annat våra pepparkakor - de blev asfula, men det är tanken som räknas. Lagom tills att Paul pluggade in julgransljusen & ropade TADA hade dock jag & Mammut checkat ut.

Så det var helt fantastiskt att komma ned för trappen den här morgonen & få se slutresultatet. Mammut har dock inte riktigt bestämt sig för om han gillar julgranen eller inte. I nuläget möts hela skapelsen av enorm skeptis. Min gissning är att så fort han har petat till sin första julgranskula så kommer vi att bevittna en 180 graders helomvändning. Innan nyår är jag säker på att vi kommer att få hämta ned honom från toppen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att se att även andra än jag lägger händerna/ tassarna under hakan på ett visst sätt i sömnen. M

2010-12-27 @ 16:09:51
Postat av: Anonym

Somnar så när jag är väldigt trött, som ett litet djur. :)

2010-12-27 @ 18:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0