Jag menar...

Nä nu tror jag att jag gått lite överstyr...



Jag menar, kan man bli mer mormor än så här? Jag är 27 & jag var bara tvungen att baka schackrutor till en grupp kanadensare som ändå har noll koll. Börjar bli lite rädd för mig själv, var kommer denna julen att sluta?


Kommentarer
Postat av: Jo

Men kära vän, du har trots allt valt Ms Bree som alias, nu lever du bara upp till det =) Själv har jag inte alls mkt till julstämning trots att jag lyssnar på Musikhjälpen o tittar på hur snön faller utanför. Hoppas på att den kickar in nästa vecka.

Skönt att det löste sig med skinkan =)



Puss!

2010-12-18 @ 12:43:37
Postat av: Ida

Jo, men schackrutor... Jag vet inte ens vad som hände där i huvudet när det kändes som ett måste att baka. :) Gällande skinkan, vi hade så himla tur som fick tag på en. Vanligtvis måste man beställa långt i förväg så detta var ett riktigt lyckokast. Nu hoppas jag bara att den är god!



Musikhjälpen? Men Joooo, du måste lyssna på Adolfson & Falk, All I want for Christmas is YOOOOUUUU & andra klassiker. Annars fungerar det inte. Dessutom, bakande hjälper massor - tycker att du ska testa något nytt från arla eller allt om mat. Puss!

2010-12-18 @ 14:35:26
Postat av: Jo

Fick ett litet ryck o hängde upp julgardinerna o en krans på dörren. Lyckades även leta fram en liten röd duk för vardagsrumsbordet så det blev lite bättre =) Det där med baka funkar alltid för mig i teorin, men tycker inte att det är så kul när jag väl kommer igång... inte själv iaf. Ska nog åka ner till Kisa o köpa riktigt juligt presentpapper så att jag kan slå in julklappar, det borde boosta lite julkänsla =)

2010-12-18 @ 15:04:59
Postat av: Ida

Krans måste vi fixa i helgen, det gör faktiskt massor. Tycker att du kan baka bara något litet, dricka glögg vid sidan av & humma med i lite jullåtar. Sedan, när huset luktar så där gott, då kan du slå in julklappar & känna dig duktig. :)

2010-12-18 @ 15:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0