Saturday work...

Inget besök på St. Lawrence marknad denna lördagen eller Starbucks - istället festar jag loss på institutionen. Fyra timmar bakom mikroskopet so far - tjoho! Himla festligt & roligt. Nja, men det är väl bara att gilla läget. Har mitt försvar på tisdag & innan dess vill jag ha lite mer data att backa upp vissa projekt med & då är det bara att investera den tiden som krävs. Fast en heldag orkar jag inte göra det till. Vill INTE uggla här till klockan 8, så max tre timmar till tänker jag skrolla runt. Sedan blir det hemgång, lax i saffranssås & julklappsrim. De sista paketen måste ju postas snart & Paul fick på något vänster reda på att det finns en julklappsrimstradition i Sverige. Människan blev helt eld & lågor... So, nu blir det till att rimma detta året. Tror inte jag har rimmat sedan jag var typ åtta & jag tror att jag suger ungefär lika mycket nu som jag gjorde då - så det blir ju intressant. Speciellt med lite vin i kroppen!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vi brukar köra julklappsrim sedan Jesper kom in i vår familj. Det är faktiskt riktigt kul, men ibland ganska svårt =)

2010-12-05 @ 10:10:08
Postat av: Ida

Nu blev det pepparkaksdegsfix istället - jag hade ett bakbehov. :) Blir rim en annan dag. Kan känna att det nog kan vara lite kul, speciellt om man dricker lite vin samtidigt. Fast jag orkar nog inte rimma på ALLT, det känns lite over kill. Är förövrigt ett litet paket på väg till dig, men det går med Canadensisk snigelpost så det dyker väl upp någon gång under det andra kvartalet 2011... :)

2010-12-05 @ 15:06:51
Postat av: ma

Försvar på tisdag - vad är handlar det om? Kram M

PS: Paket ohoj, får se nu när det kommer att duka upp där i Toronto, och om det svenska postsystemet kan liknas med en hare.

2010-12-05 @ 17:06:07
Postat av: Ida

Typ i mitten av sin PhD så måste man försvara sig som forskare, sin metodik & de resultat man kommit fram till. Det är det som hägrar på tisdag. Ser inte alls fram emot det. Huvva.



Yey! Fick ett paket från farmor häromdagen - så jag har ett litet växande julklappslager i källaren. Förra året la vi ju upp alla i vardagsrummet, men det fungera inte riktigt detta året. Mammut är INTE att lita på. :)

2010-12-05 @ 18:31:01
Postat av: ma

Vi är med dig på tisdag och håller tummarna!

Nej, de små är inte det minsta pålitliga. Kram

2010-12-06 @ 20:20:05
Postat av: Ida

Tack, det behövs - kris på handledarfronten just nu... Har ägnat merparten av dagen åt att gråta. Så håll tummarna så HÅRT du kan! Kram!

2010-12-07 @ 05:50:57
Postat av: Jo

Vi brukar rimma på ett paket per person, så jag rimmar på typ fyra o då delar jag med Johanna på två =)



Åh så trevligt, då har jag nåt att se fram emot. O om det kommer andra kvartalet så blir det ju lagom till födelsedagen =D

2010-12-07 @ 09:59:12
Postat av: Ida

Ah - smart! Ska se om jag kan puffa för det förslaget. Att rimma på allt kändes lite over kill.



Håller tummarna för att det kommer fram i rimlig tid. Skickade ett paket till pappa i september som kom fram nu... Canada Post...

2010-12-08 @ 14:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0