The tourist and The RICE!

Jag flydde fältet efter en halvdag idag. När det började snöa vid tre kände jag att jag bara måste ut från kontoret. Var så underbart skönt att knata ute i ljuset & snöfallet att jag struntade i att ringa Paul utan gick istället från tunnelbanan hem. Fixade köttfärslimpa (som ALLTID får mig att tänka på Kalle Anka) till middag & sedan drog vi & såg The Tourist. Angelina var vacker som vanligt, Johnny Depp lite vilsen & storyn helt oki. Bäst var dock att landa hemma i soffan efteråt & smygöppna ett av de paket som anlände idag...


GRÖTRIS! Tusen tack kära tomten som hörde min bön! Allra sötast, ICA har rimmat på paketet "Inget julbord är komplett, utan denna söta rätt". Kan inte låta bli att undra, har de gjort så med alla julprodukter i år? För i så fall måste jag nog älska Sverige lite extra mycket. Eftersom Paul inte är någon hängiven tomtegrötsivrare tänker jag hålla mig tills på måndag. Då har han en middag inplanerad & moi some egentid. Vanligtvis innebär det sushi & ett glas rött & Swedish Hollywood Wifes, men denna gången blir det gröt, mjölk & kanel!

Kommentarer
Postat av: ma

Vad kul, det gick fortare än vad jag trodde. Vi klagar ju så mycket på postsurrogaten, men det fungerar rätt bra ändå.

PS: Vi hade Agnes hos oss på mott under en kort praktikperiod. Hon går nu på 9:e termin. En trevlig tjej.

2010-12-17 @ 20:06:29
Postat av: Ida

Jo, men det är ju för att det är SVENSKA POSTEN som står för det. Inte Canada Post, då går det ungefär lika snabbt som om jag knatat & rott över själv.



Olas Agnes? Vad kul i så fall, hur går det med barnaskaran?

2010-12-18 @ 00:38:23
Postat av: ma

Ja, Olas. Vad jag hört senast, enl Christer, skall Ola nu vara helt besatt av att skaffa en fårskara! Så inget nytt från barnfronten.

PS: V hade en trevlig dag med Mgs i Umeå dag. F o m onsdag till veckan är han julledig, precis som jag.

Kram M

2010-12-18 @ 20:32:42
Postat av: Ida

Får? Han vill skaffa får?? Jaha... Oki. Det var ju lite eget...

2010-12-20 @ 14:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0