Hata Canada...

I VANLIGA fall är jag mycket förtjust i detta landet, riktigt förtjust kan man sträcka det till de dagar då jag är ute i 30 graders värme, bland jordekorrar & klättrar. Nu är ju dock förhållanderna inte exakt enligt detta & till råga på allt är det OS & då gillar jag inte Canada. Igår vill jag titta på en enda sak - herrarnas skidskytte. Tror ni att det gick? Nope! För Canada hade minsan tagit OS-guld i snowboard (damernas whatever när de kör 4 i ett race) & då gick det naturligtvis BARA att visa det hela dagen. På TVÅ, TVÅ!!!, kanaler samtidigt! Sedan klämde de in lite av herrarnas kortprogram i konståkning, bara för att det genererar pengar, & så kände de sig nöjda med det. Den som inte var nöjd var moi. Jävlat vad arg jag var. Vilket dessvärre drabbade den enda närvarande kanadensaren - dvs Paul. Men jag menar - även om inte public service SVT hade varit ansvariga för en OS-sändning i Sverige så inbillar jag mig att det hade varit åtminstonde liiiite fokus på andra länder än enbart Sverige. Eller, har jag fel? Är det bara Sverige, Sverige, Sverige i Sverige & Norge, Norge, Norge i Norge? Frågan kan också riktas till vår expert gällande Danmark, Ingrid, även om nu det kanske inte är det land som utmärker sig allra mest i dessa sammanhang... Idag tänker jag, jävlar i min lilla låda, BOJKOTTA OS. Istället ska jag fokusera på att klara av att klättra taket på TCA ikväll samt belöna mig själv med sushi till middag. OS & kanadensisk tv kan just nu bara dö.

Kommentarer
Postat av: sQ

Svt sænder ALLT på nætet... Ser inte på norsk tv, hehe.

Instæmmer just nu i hata Kanada, men det mer på den totala brist på sækerhet som de som arrangører har. Hur ær det møjligt att få till 1) Dødsolycka pga oskyddade betongpelare 2) Fall i længdskidspåret på ca 2 m pga oskyddad stræcka 3) Att genomføra ett størtlopp utan att deltagarna fått gøra ett genomåk

SKANDAL! - och då næmner jag inte ens att de inte klarade av varken herrarnas eller damernas jaktstart i skidskytte... det var ju iaf inte farligt...

2010-02-18 @ 13:00:08
Postat av: Ida

I know. Betongpelarna var helt vansinniga. Att de sedan kom fram till att det var åkarens eget fel tycker jag är en direkt förolämpning av hans minne. Oskyddade betonpelare i en rodelbana = idioti. Anjas flygtur... Herre, jag bara skrek i soffan. Vilken lättnad när hon klev upp!

2010-02-18 @ 14:01:07
Postat av: Jo

Håller helt och fullt med, hur svårt kan det vara att se till att deltagarna inte utsätts för livsfara? Snacka om att dålig arbetsmiljö... Och hur svårt kan det vara att skicka iväg deltagarna i nummerordning???? Jäkla tur att Björn Ferry åkte och sköt som en gud och att arrangörernas inkompetens inte påverkade honom.

Också, som sQ sade; titta på SVTplay, där borde du kunna se allt svenskt =)

2010-02-18 @ 20:02:06
Postat av: Ida

Ska definitivt checka in SVTplay - hoppas, hoppas, att jag kan se resten av OS där istället. Kommer ju fortfarande att dras med samma inkompetens när det gäller kameravinklar, men teckningen samt kommentatorer lär ju i alla fall vara bra. På riktigt, ni skulle DÖ om ni hörde hur värdelösa sportkommentatorer de har här. Ex:



"This is a very hard track, but on the other hand - when you come to the bottom of it they have a very nice little pizza place there. I was there last weekend and the pizza was just to die for!"



Ja, för jag är ju SÅ intresserad av att få resa på deras favoritmaträtter!

2010-02-18 @ 23:15:51
Postat av: sQ

Hm- kanske du redan har sett det sjælv, men du kan inte se saker på SVT play eftersom du ær utomlands (egen sur erfarenhet). Det var mer bara som svar på om de bara visar vissa saker. Men kanske Kanadensisk tv också har kommit på detta med internet..? Jag menar det har man ju tom i Norge ;-)

2010-02-24 @ 14:52:39
Postat av: Ida

Nope, SVT play fungerar dessvärre inte här. Mkt surt. Har istället följt herrarnas stafett idag genom att checka in på aftonbladet cirkus 36 gånger. Nu blir det till att fira med ett glas vin ikväll! :)

2010-02-25 @ 00:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0