Sunday morning...

& vi chillar lite...

 

Fast något måste vi ju ändå göra av dagen, så jag har gett Paul order om att äta frukost så att vi kan komma ut i ljuset & solen. Knallblå himlar & lediga dagar MÅSTE utnyttjas! Planen är att sticka ned till MEC, köpa ett nytt rep, dra till nya TCA & spana in rutterna, pipa vidare till en djuraffär & köpa lite Mammut prylar (jo, för nu heter han ju så!) samt avsluta med en leksaksaffär. Visar lite senare vad vi tänker införskaffa där. Nu blir det te innan det bär iväg!


Kommentarer
Postat av: mgs/ma

The King!

2010-02-07 @ 19:55:56
Postat av: ingrid

jag døøøør! han ar så søt. och jag tycker inte ens om katter så mycket (mest pga allergi forstås). Jag ska till norsjø och spela match i helgen (allsvenskan = lååånga resor) vi ska ta tåg och sedan buss till lyksele! så jag får checka in dina kvarter!

2010-02-08 @ 09:51:22
Postat av: Ida

Bror - Japp, han är faktiskt bäst!



Ingrid - Du ska se Paul, han är nog mer kär i katten än mig just nu! :) Men jag förstår honom, Mammut är nämligen bara för gullig! Haha, du ska till Lycksele! Kul! Hm, vad kan jag rekommendera... Alltså, det finns ju inte jättemkt att göra där. Men om du spanar in vattentornet så bor ma & pa precis under det. Sedan kan du gå till det lilla kaffe som ligger precis bredvid Åhlens - beställ glasswienerbröd, så gott! Kram!

2010-02-08 @ 14:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0