Så underbart fantastiskt skönt...

det är med sommar ändå! Jag bestämde mig för att jobba hemma trots allt & har således tillbringat dagen mysandes med rabarberkräm, diagram, promenader, artikelläsning på uteplatsen & plock av hallon. Det sistnämda var bäst. Helt underbart att plocka solvarma stora trädgårdshallon som mellanmål! Blev helt Svensk & samlingsbesatt & knölade i mig ett par deciliter hallon på nolltid. Paul som inte har växt upp på samma sätt satt mest & skrattade åt mig. Är lite roligt det där - sedan jag flyttade hit har jag nämligen insett vilket samlingsfolk vi Svenskar är. Det går liksom inte att knata förbi en bärbuske eller svampansamlig utan att åtminstonde ta sig en liten titt - är det ätbart, vilket skick befinner sig saker & ting i, finns det något att plocka i? Kanadensare fungerar INTE alls på samma sätt. De verkar liksom inte ens se blåbären på marken eller vildkörsbären. Jag tycker att det känns lite sorgligt... aldrig känner jag mig så rik som när jag handplockat en bytta blåbär eller är helt hallonrosa om fingrarna. Canada Day or not, idag känner jag mig lite extra glad över att vara Svensk.

Kommentarer
Postat av: mgs

Prins of persia var ändå ingenting mot Robin hood! Jag gillade inte så mycket prinsen av persien men prinsen av Sherwood var en himla överraskning. Jag blev skitglad när jag såg den! Du vet när man tänker "åh, fan, den här kommer man bara sitta av" men så visar den sig vara bra och man blir glatt överraskad. Så var den. Två timmar och tjugo minuter flög förbi. tips.

2010-07-01 @ 22:30:49
Postat av: Ida

Jasså?! Jag var så himla sugen på att gå & se den men så sköt typ alla tidningar ned den totalt & då bangade jag. Men den är alltså bra? Då kanske jag får klämma in ännu en filmkväll innan det bär av mot Europa...

2010-07-01 @ 22:41:31
Postat av: ma

Hi, nu far jag till mitt gamla hemland! Det känns roligt att ta en extra ledig dag för att träffa de mina därborta. Jag förmedlar även dina hälsningar till dem.

Lycka till med ditt arbete och var noga med att låta dig hämta emellanåt. T ex att plocka hallon från busken och direkt in i munnen = sommar! Kram M

2010-07-01 @ 22:50:41
Postat av: Ida

Ha så roligt & hälsa alla från mig! Lyckades tillslut få ordning på diagramen, så nu är jag bra mycket lyckligare än vad jag var i tisdagskväll - inte glad PhD-student där inte... Nåja, allt är glömt & förlåtet nu då jag kan sitta ute i solen & läsa artiklar om massutdöendet mellan krita & tertiär. & oroa dig inte för hallon, allt som var moget blev uppätet just på det sättet! :) Kraam!

2010-07-01 @ 23:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0