Vått...

Bankett stod på schemat igår. Det blev en minst sagt blöt tillställning. Tänk er 60-70 pers med fri tillgång till alkohol, en pool + en födelsedagsfest (ca 30 italienare i 20-30 årsåldern som partade hårt i bikinis & badbyxor) som råkade hållas på samma ställe... Det hela blev minst sagt minnesvärt. Jag klarade mig från att kastas i poolen enbart pga att jag dök in bakom Aaron (PhD student från US & min danspartner) varje gång David & Joe (fullast av alla & fast beslutna att kasta allt som var torrt i poolen) kom i närheten. Klockan två på natten kom vi tillbaka till hotellet, & vilken eländig skara vi var - merparten av oss var som dränkta katter, 10% fick fysiskt hjälpas ut ur bussen eftersom de kraschat & resten av oss ville antingen mest bara dö över diverse pinsamheter eller hade hysteriskt roligt åt vad andra gjort för fadäser. Moi tillhörde den sistnämda gruppen, så jag smågottar mig idag. :)

Kommentarer
Postat av: ma

Låter likt bröderna i Jukola i Aleksis Kivis "Sju bröder"! M

2010-07-24 @ 18:48:55
Postat av: Ida

Har inte koll på dem, men jäklar i min lilla låda vad det söps igår. Det var som Svensk midsommar på film! Jag insåg ganska tidigt att det hela skulle gå käpprätt så jag drack vatten som en tok eftersom jag också fattade att det skulle ta slut. Så jag mår bra idag, tillskillnad från vissa andra som precis klev upp. :)

2010-07-24 @ 19:08:42
Postat av: ma

Men ni presenterade väl flera olika nationaliteter, kulturer och religioner inkl ideologier?

2010-07-24 @ 20:40:56
Postat av: Ida

Natuligtvis, men merparten söp i ärlighetens namn skallen av sig. Jag spottade väl inte direkt i glaset, men jag tycker ju att man kan vara lite måttlig om man är på en tillställning med en massa kända namn inom ens arbetsområde & man dessutom har en 40 minuters bussresa innan man är hemma. För det är ju lite pinsamt om man kräks på bussen, som två personer dessvärre gjorde.

2010-07-24 @ 21:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0