As shot...

Nu var det ju inte bara bröllopet som var värt att fira i helgen (även om det var så fantastiskt fint att vi var tvugna att skjuta lite skumpa korkar i trädgården). Nope, borta i Norge var det fina Sussie Qs bursdag (tror i alla fall att det är så de säger...) & här i Canada var det farsdag på söndagen. Pauls föräldrar kom därför över till vårt hus för finlunch (tycker lätt att buffé blir övermäktigt & äckligt, men denna är underbar) följt av lite rosé i vår trädgård. Sportade solgul klänning från Banana Republic & kände mig väldigt, väldigt tjusig. Faktum är att jag nog inte känt mig så fin & stilfull på riktigt länge. Det var klass över det hela! Ändå... en enda helfigursbild finns det på mig från hela helgen & jaaa... Klass & stilfullt är väl inte direkt what comes to mind.

 

Upplägget för denna bilden var att Pauls föräldrar åkte hem & vi bestämde oss för att fortsätta vårt renoveringsprojekt. Som en del av detta använde sig Paul av knallblå färg & hans placering av locket till färgburken var väl inte direkt optimal. Så vi slutade upp med en smurfblå katt. Oljefärg naturligtvis. Så det blev bad med rapsolja & diskmedel. Inte populärt.

Nu är dock inte detta det viktigaste. Det som är av vikt här är att jag kände mig jäkligt fin & fresh denna dagen & det som bevaras åt eftervärlden är ett kort på min ända. Jag TROR att Paul & jag måste försöka skaka av oss hela "Naah, Mammut is our little baby" grejen, sluta bete oss som småbarnsföräldrar som obsessar över vår lilla ulltott & återgå till att bete oss lite mer normalt. I fortsättningen måste det banne mig bli lite kort på familjen & nöje också!

 


Kommentarer
Postat av: ma

Grattulera Paul på hans födelsedag! Ni kan väl ta en tjusig "V & D-bild", på bästa kungliga sätt på er, utan Mammut... Tusen kramar från oss till honom och dig med.

2010-06-22 @ 20:37:42
Postat av: Ida

Det ska jag göra imorgon då han fyller år. Sedan tror jag att det är rätt kört på V & D fronten för oss, Paul kommer ALDRIG att skaffa samma frisyr som Daniel. :)

2010-06-22 @ 20:59:32
Postat av: Anonym

OK, jag blev nog lite lurad igår om vilken dag han fyller år!

D:s frisyr - som en maffiaboss eller en affärsmogul - huga!

2010-06-22 @ 21:28:45
Postat av: Ida

Nog för att jag VILL att Paul ska klippa sig, men just den frisyren kan vi kanske passa på. :)

2010-06-22 @ 22:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0