Hipp hipp hurra!

Tog ledigt från allt igår eftersom Paul ändå fyllde 40. Då går det ju inte att tråkåka in till jobbet. Nope, istället blev det sedvanlig väckning på sängen med sång, kaffe & bakelse (vi har ju festen imorgon så tårtan sparas tills dess) & paket. Mammut bar ett litet paket runt halsen men misskötte sin uppgift brutalt & försökte äta upp det. Måste drilla kreaturet bättre. Anyway, efter paketöppning & glada hurrarop över Kebnekaiseresan som vi ska göra knatade vi ned & gräddade äkta nordamerikanska fluffvåfflor. Måste erkänna att de är bra goda. Speciellt med yoghurt, hjortronsylt & massa bär på. Sedan bjöd dagen på lite runåkande & småfix. Jobbade lite på vårt renoverigsprojekt & skippade storslagen restaurangmiddag eftersom vi inte orkade åka ned till protesternas down town. Blev istälet Jamaican food & var sin öl i trädgården. Följt av rabarberkräm med frusna hallon - soft men himla trevligt i alla fall.

Kommentarer
Postat av: ma

Vad roligt att han tyckte om presenten från oss. Jag försökte ringa er igår med möttes av en telefonröst som jag inte ville prata med och grattulera till. Jag hörde av farmor att hennes blommor inte kommit fram vilket gjorde henne både upprörd och ledsen. Men, vi tar det igen när ni väl är här!

Trevlig midsommar till er alla från oss!

2010-06-24 @ 19:19:02
Postat av: Ida

Han blev JÄTTEGLAD! Så nu ska vi träna tillsammans. Vi har varit i kontakt med blomsteraffären & det hade blivit fel på leveransadressen vilket gjorde att blommorna hann vissna - så de var tvugna att ta tillbaka dem till affären. Nu har vi fått löfte om att få dem imorgon istället. Vilket faktiskt passar väldigt bra då det är då alla gäster kommer. Roligt med fräscha vackra blommor när huset är fullt med folk. Så säg till farmor att det blev bra i vilket fall! Kram!

2010-06-24 @ 21:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0