Hitta formen mamma!

Ma, du undrade ju lite över hur du skulle kunna slipa formen till det där vi ska göra i augusti. Nummer ett - ät Weetabix till frukost!
Alltså, jag vet - det smakar ingenting. Men detta är faktiskt världens bästa frukostflinga! Massa järn, innehåller kalcium & det finns noll risk att man föräter sig. Själv blir jag lite kär när jag tittar på Weetabix paketen, dels påminner de mig om när jag åt dem som liten & dels så känns de lite som en udda fågel i dagens samhälle. Lite utrotningshotade så där bland alla sockrade, puffade loops & hoops & crunchies. De känns liksom så härligt utdaterade. De har inte ändrats så länge jag kan minnas utan är fortfarande bara samma små playwoodliknande bitar som löser upp sig alldeles för fort i mjölk. Men de är SÅ bra. Min övertygelse är att om alla små tjockisar där ute serverats Weetabix till frukost så hade mängden fetmarelaterade sjukdommar sjunkit drastiskt - mer Weetabix åt nordamerika helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: ma

Det köper jag! Konstigt nog har jag alltid tyckt om Weetabix, t o m konsistensen. Det skrivet jag på köplistan. Mgs har forskat vidare hur förbereda sig för Kebnekaise och pa har bidragit med sina erfaren-heter. Spännande - jag vill så gärna klara av utmaningen. M

2010-06-07 @ 21:07:42
Postat av: Ida

Jag gillar det skarpt, äter det nästan varje morgon med mjölk, jordgubbar & skivad banan. En riktig, järn, kalcium & kalium kick! Sedan går jag alltid på morgonpromenad i minst 30 minuter innan frukost. Den rubbar jag inte på även om vädret är uselt. Jobbar så mkt just nu att träningen blir lidande i övrigt, så jag kör kvällsgympa hemma också. Precis som du! Sit-ups & armträning med gummiband är min melodi för stunden! :)

2010-06-07 @ 21:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0