Roligaste ögonblicket...

i nya SATCs filmen... Carrie & Mr Big bråkar inne i badrummet. Hon är upprörd för att han gillar att stanna hemma & titta på två & slappa lite i soffan. Efter ett par upprörda minuter från hennes sida säger hon något i stil med:

 

"And now you think I´m your bitch wife, don´t you?!"

 

Jag vet inte vad han svarade på den frågan för en mansröst i biosalongen (& det kan jag lova, det var inte många män på den filmen) säger högt & tydligt & trött "YES!" Först blev det tyst, sedan började alla 100+ kvinnor att gapskratta. Klart det mest klockrena momentet under hela filmen. I övrigt var det väl... jaaa, alltså har man noll förväntningar så går det ju att sitta sig igenom filmen. Fast, ska man göra en produktion utan speciellt mycket innehåll så kan man kanske skära ned den lite rent tidsmässigt. Två & en halv timme kändes vansinnigt maffigt. Man kan liksom bara sitta & förvånas över hur ful SJP är under en något mer begränsad tidsrymd. Sedan blir det lite som när någon fisit i ett rum, man vänjer sig.


Kommentarer
Postat av: Jo

Hahahahahahaha!!!!! Vet inte riktigt om jag ska se det som en bra kommentar (din om fis, det första stycket hoppade jag eftersom jag inte vill veta något alls om filmen och därmed håller mig fördomsfri =)) Hyyyyysteriskt bra kom. =D

2010-06-14 @ 13:49:08
Postat av: Ida

Va, läste du inte om killen i publiken? För det var det som var så otroligt klockrent tyckte jag! Sedan får jag väl tacka & bocka för berömmet för fiskommentaren. Inte världens snällaste, men det har jag heller aldrig sagt att jag är. :)

2010-06-14 @ 14:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0