Tårar...

Herregud vad fint det var. Så många tårar jag fällt i soffan idag. Tårar över att de var så fina, tårar över att Stockholm är så vackert, tårar över alla fina traditioner & tårar över Sverige. Mest grät jag under nationalsången, då blev det hulk. Så rörd. Så STOLT över att vara Svensk. Oh, detta är en dag att minnas. Ikväll blir det skumpa!

Kommentarer
Postat av: mgs

Men vad gick fel när någon på fredag bestämde att släppa in Marlena Ernman på scen under festföreställningen? Misstänker konstfack som en jävla räv i spelet. Hennes "spex" gjorde ju bara fysiskt ont att se på och värre blev det av klarinettspelarens totala förvirring av vad han ville spela. Nä, mera fysikbrytandebalettkineser! Det var ju livsfarligt att bara se på. Härligt!

2010-06-21 @ 05:31:18
Postat av: Ida

Det missade jag barmhärtigt nog. Efter att ha sett hennes melodifestivalenbidrag på Youtube en enda gång känner jag väl att mitt liv är helt övermättat av denna människa. Jag behöver liksom aldrig mer höra henne, det räcker så bra så som det är. Balettkineserna låter däremot som något jag gärna velat se!

2010-06-21 @ 14:08:17
Postat av: Jo

Kan inte annat än hålla med mgs, det var liksom bara pinsamt. Däremot har jag återupptäckt min kärlek till Mark Levengood. Hand underbara liknelser är bara för härliga, han sade till just Marlena Ernman att hon såg ut som en daggdroppe och att Björn Skifs o Agnes kom in mjukt som en våtservett. Blir ju extra underbart med hans mjuka sätt och finlands-svenska =)

2010-06-22 @ 20:26:01
Postat av: Ida

Roligaste som jag såg var när han påminde Björn Skifs om tabben i Melodifestivalen "Bjööörn, ja vill ju minnas den gangen du sjöööng i Melodiiifestivalen 1978 å di gjöömde texten."

2010-06-23 @ 01:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0