Aldrig igen...

Aldrig mer trodde jag att jag skulle sitta & leta bostad i Lund. However, här sitter jag ännu en gång & kikar på AF´s hemsida. Anledningen är dock inte omplacering för familjen Jansson/Chvostek utan att en av våra grannar på gatan, portugisiska Ines, ska dit på utbyte. Eftersom hon vill lära sig svenska & jag vill lära mig portugisiska har vi bestämt oss för att ha ett litet language swoop projekt. Får väl se hur det går... Dock är boende nummer ett på listan över vad Ines behöver fixa innan det bär av till Lund. & det vet vi ju alla hur kul det kan vara... Så, nu sitter jag & kikar runt på korridorrum - Vildanden, Sparta, Kämnärns, Delfi - vad blir det denna gången? Jag lutar åt Delfi - de klart finaste korridorrummen åtminstonde när jag sist satte fot i Lund. Minst öststatskänsla, det är vad jag går på!

Kommentarer
Postat av: Jo

Måste, trots väldig öststatskänsla, rekommendera Sparta. Bra läge och faktiskt fina rum =)

2010-03-21 @ 09:51:05
Postat av: Ida

Du, vi kollade runt lite på AFB´s hemsida idag - herregud vad de höjt priserna! Typ 3200 kr för ett korridorrum på Sparta?! Jag höll på att dö! Korre ska ju typ kosta 2500 max!

2010-03-22 @ 03:35:45
Postat av: Jo

Jag vet, det är helt sjukt. Skruttlägenheterna på Vildanden kostar också skjortan, man undrar verkligen hur de tänker när det kommer till studentpriser...

2010-03-23 @ 11:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0