OCD-varning...

Mitt förhållande till IKEA börjar blir lite... ja, det är helt ärligt lite OCD-varning över det hela. INGEN normal person ska behöva hänga så mycket på IKEA så som vad jag gör. Eller, så som Paul & jag gör. Fast i det första fallet är det kanske inte så mycket självvalt. Innan jag flyttade till skåne hade jag aldrig satt min fot i någon av denna kedjas lokaler & väl i Lund hade vi väl ett rätt sunt förhållande. Sedan flyttade jag hit & ehum, det kanske inte kan betecknas som helt normalt att åka dit det första man gör efter att man landat efter 2 månaders europa-tour... Anyway. Det har blivit lite mycket besök på sista tiden kan jag känna & nu ska jag dit igen ikväll eftersom SWEA har sitt julmarknadsmöte där. Allt frid & fröjd så långt. MEN. Så imorse så dog min orkidee i badrummet & det betyder ju naturligtvis att jag måste skaffa en ny (orkideer är ett annat litet fix jag har, i nuläget uppehåller sig cirkus 10 stycken i huset, varav 5 blommande). Här kommer dilemmat. SWEA-mötet börjar prick en halvtimme efter att mitt yoga-pass avslutas. Det kommer alltså bli en sjuhelvites kamp mot klockan att ta mig dit & någon tid att larva in & köpa på mig en till liten planta finns inte. Sedan slutar mötet samtidigt som IKEA stänger, så då är det ju också kört. Kvarstår alltså två alternativ. Antingen ber jag Paul att köpa en efter det att han släpt av mig eller så åker vi dit i helgen också. Vilket jag än väljer så känns det lite som om den stackars mannen kommer att tro att jag är helt & hållet besatt av Ingvar Kamprad. Not a huge turn on.

Uppdatering: Paul försökte fixa orkidéen men stöp på att IKEA hade leveransproblem. Inga nya att förvänta sig innan nästa fredag... Herregud, det är en evighet tills dess. Måste kanske se mig om efter en ny leverantör innan dess, behöver min kick!

Kommentarer
Postat av: Maja

Hej! :) Jo allt det där med maten går mycket bättre för mig. Det känns bra faktiskt. :) Det sägs bli den kallaste vintern på typ 1000 år i vinter och det känns väl inte alltför lysande uppe i Lycksele, men jag njuter av värmen i Spanien ända till tisdag. :)

2010-10-29 @ 17:17:04
URL: http://ameeras.blogg.se/
Postat av: Ida

Herregud... Ja då kanske jag inte ska deppa så mycket över att jag inte kan åka hem den här julen. :)

2010-10-30 @ 03:52:53
Postat av: Mgs

Vi finns med på startlistan½!!!!!

2010-11-01 @ 14:38:35
Postat av: Ida

Men jag vet! Går in lite då & då & bara njuter av att se oss tre där. 9 månader kvar tills vi måste vara i absolut topptrim!

2010-11-02 @ 20:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0