Slut på bensin...

Paul & jag är komplett hopplösa. För andra gången sedan vi fick SAABen tog bensinen slut. Detta resulterade i att jag fick knuffa eländet en knapp kilometer för att vi skulle kunna ta oss hem. Det, i samband med vissa andra oförutsedda händelser under dagen, har gjort att vårt schema falerat totalt. Nu måste vi dessutom gå & skaffa bensin i en liten dunke så att vi hinner till Pauls pappas födelsedagsmiddag... So, jag är jätteledsen Jo - men vi får ta vår lilla pratstund en annan dag. För den här söndagen blev inte alls som det var tänkt. Suck, jag tror att vi två måste gå någon slags kurs för att bli mer strukturerade. Fast mitt i eländet kan jag inte låta bli att tycka att det är liiite roligt, det känns liksom så typisk oss.

Kommentarer
Postat av: Jo

Hehe, det är ganska kul =) Jag tänkte på det när jag var ute på promenad på förmiddagen, men sedan glömde jag helt bort att du skulle ringa o kom inte på det igen förrän jag hade gått o lagt mig. Förstod att nåt hade kommit i vägen. Hoppas att allt ordnade sig.

Kram!

2010-10-04 @ 12:43:17
Postat av: Ida

TACK för att du är en så fin förstående vän! Paul hade tur i att jag var övertrött & fnittrig igår, i annat fall hade jag nog inte tyckt att det var lika kul. Tog oss en & en halv timme att få tag på lite bensin eftersom de två närmsta mackarna inte hade små dunkar. Så vi var tvugna att köpa en på Walmart innan vi slutligen kunde köpa bensin för fyra dollar & trava hem. Tanken var att vi skulle dyka upp hos Pauls föräldrar mellan klockan 5 & 6. Tjugo i sju lyckades vi svänga in på uppfarten... Inte bra. Kram!

2010-10-04 @ 13:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0